Jan Ropponen

Jan Ropponen - Puhuja

B2B-myynnin guru

Jan Ropponen on B2B-myynnin superammattilainen, joka on vuosien ajan sekä tutkinut huippumyyjien toimintatapoja että itse toiminut omien oppiensa mukaisesti. Työkseen Jan tutkii eri yritysten myyntimenetelmiä ja on itse aktiivisesti mukana päivittäin viemässä myynnin muutosohjelmia läpi keskisuurten ja suuryritysten kanssa.

Jan on kirjoittanut kaksi menestyskirjaa ”Miljoonamyyjä: Näin voitat isoja diilejä (kerta toisensa jälkeen)” ja ”Strateginen Kumppani: Näin solmit isoja diilejä ylimmän johdon kanssa”, joissa hän käy läpi menestyksekkään myynnin avaintekijöitä. Koska omalla tarjoamalla on entistä vaikeampi erottautua, on yritysten menestyminen kiinni heidän kyvystä myydä paremmin. B2B-myynti elää suuressa murroksessa, mutta valitettavasti liian harva suomalainen yritys on pystynyt tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin.

Jan Ropponen pystyy haastamaan samassa puheenvuorossa sekä ylintä johtoa, myyntijohtoa että myyjiä tekemään asioita uudella tavalla. Jan tuo puheenvuoroihin aina mukaansa viimeisintä tutkimustietoa jolla hän haastaa osallistujia, ja auttaa heitä kehittymään näyttämällä maailman johtavien yritysten parhaita käytäntöjä. Jan saa asiakkailta erityisen paljon kiitosta konkreettisista ja käytännönläheisistä puheenvuoroista, jotka aiheuttavat mitattavia muutoksia myyntiorganisaatioissa.

Teemat: Strateginen Kumppani: miten saada ylin johto innostumaan | Miljoonamyyjä - miten voitat isoja diilejä?

Jan Ropponen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Myynti & Markkinointi