Jarkko Nordlund bannerikuva

Jarkko Nordlund - Puhuja

Innostunut muutosjohtaja

Muutos on mahdollisuus – vai onko?  Kuinka luodaan muutos onnistuneesti? Mikä voima innostuksella on matkalla ja kuinka löytää alkusytyke aidolle innostumiselle? Ymmärretäänkö teidän organisaatiossanne miksi aidosti tehdään asiat kuten tehdään ja tiedetäänkö mitä kohti mennään? Kokenut muutosjohtaja Jarkko Nordlund jakaa luennoillaan oppinsa onnistuneesta muutoksen läpiviemisestä, innostavasta johtamisesta ja tiimien innostamisesta sekä osallistamisesta. Jarkko puhuu kokemustensa kautta suoraan, mutta innostavasti ja kannustavasti onnistuneen muutoksen elementeistä.

Luovuudesta ja muutosjohtamisestaan tunnettu, kokenut yritysjohtaja Jarkko Nordlund omaa yli kahdenkymmenen vuoden käytännön työkokemuksen useiden modernien digitaalisten viihdeyhtiöiden johtamisesta sekä Suomessa että kansainvälisesti.  Jarkko toimii useiden yhtiöiden strategisena neuvonantajana sekä hallituksen jäsenenä ja hänet tunnetaan mm. MTV:n sekä Universal Musicin vauhdikkaana muutosjohtajana.

Jarkko on innostava ja käytännönläheinen esiintyjä. Hän paljastaa kuulijoille omalla helpolla kolmivaiheisella metodillaan tavan toteuttaa juuri omassa yrityksessä ja omassa elämässä onnistunut muutos. Jarkko jakaa kuulijoille avoimesti syviä käytännön kokemuksiaan ja oppejaan johtamisesta.


Puheissaan Jarkko painottaa selkeää tulevaisuuden ”toiviotilaa”, merkityksellistä innostunutta muutosta sekä avointa viestintää.

  1. Missä olemme?  Näin luodaan avoin ja rehellinen tilannekuva nykytilanteesta
  2. Minne menemme (ja miksi)? Näin luodaan selkeä ja merkityksellinen tulevaisuuden ”toiviotila”
  3. Miten menemme?  Näillä toimenpiteillä innostuneesta muutoksesta tulee menestys


Jarkon esitys herättää yrityksen johdon, energisoi organisaation ja nostaa luovuuden sekä tunnekokemuksen johtamisen yrityksen uusiksi menestystekijöiksi. Puhujana Jarkko on energinen ja innostava. Hän puhuu yleisöille johtamisesta, muutoksesta ja sen merkityksestä tulevaisuuden menestykseen. Jarkko pitää yleisön otteessaan yhdistäen kovan asiantuntemuksensa ja omakohtaiset tarinat eheäksi kokonaisuudeksi, joka antaa kuulijalle konkreettisia keinoja muutoksen läpiviemiseen ja johtajuuteen.

Teemat: Innostuva vs. Innostunut johtajuus |  Innostunut johtaja on aina Utelias. Miksi? | Miksi nykyinen johtajuus ei toimi nyt tapahtuvassa muutoksessa? Näin sen voi helposti korjata

Jarkko Nordlund profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Johtaminen | Luovuus & Innovaatio