fbpx
Jarkko Nordlund bannerikuva

Jarkko Nordlund

Yritysjohtaja

Luovuudesta ja muutosjohtamisestaan tunnettu, kokenut yritysjohtaja Jarkko Nordlund omaa yli kahdenkymmenen vuoden käytännön työkokemuksen useiden modernien digitaalisten viihdeyhtiöiden johtamisesta sekä Suomessa että kansainvälisesti.  Jarkko tunnetaan mm. MTV:n sekä Universal Musicin vauhdikkaana muutosjohtajana.

Jarkko on innostava ja käytännönläheinen muutosjohtamisen ammattilainen, joka uskoo mahdollisuuksien huomaamisen ja uusien menestystarinoiden luomisen vaativan koko tiimin sitoutumisen. Juuri sitoutuneessa henkilöstössä, energiassa ja toiminnassa piileevät onnistuneen muutoksen elementit. Kuinka innostaa henkilöstö muutokseen? Miten johdetaan tunnekokemusta ja luodaan motivoiva sekä osallistava ilmapiiri?

Jarkko jakaa kuulijoille avoimesti kokemuksiaan ja oppejaan johtamisesta, sekä paljastaa toimivimmat tavat viedä eteenpäin menestynyt muutos. Puheissaan hän painottaa kirkkaan vision ja siitä viestimisen merkitystä.  Jarkolle jokainen yhtiö on viihdeyhtiö ja jokaisessa yhtiössä työntekijä on sen suurin tähti. Hänelle ”Ei” on uusi ”Kyllä” ja mahdottomuudet uusia mahdollisuuksia.

Jarkon esitys herättää yrityksen johdon, energisoi organisaation ja nostaa luovuuden sekä tunnekokemuksen johtamisen yrityksen uusiksi menestystekijöiksi. Puhujana Jarkko on energinen ja innostava. Hän puhuu yleisöille johtamisesta, muutoksesta ja sen merkityksestä tulevaisuuden menestykseen. Jarkko pitää yleisön otteessaan yhdistäen kovan asiantuntemuksensa ja omakohtaiset tarinat eheäksi kokonaisuudeksi, joka antaa kuulijalle konkreettisia keinoja muutoksen läpiviemiseen ja johtajuuteen.

Teemat: Muutos ei ole matka, muutos on tahtotila | Mahdottomuudet uutena normina

Jarkko Nordlund profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Johtaminen | Luovuus & Innovaatio