Jenni Rajahalme bannerikuva

Jenni Rajahalme - Puhuja

Tarinatirehtööri ja viestintämaailman suurvisiiri

Jenni Rajahalmeella on takanaan satoja koulutuksia ja keynote-puheenvuoroja huippupalauttein. Hänen ainutlaatuinen tapansa kertoa tarinoita ja ratkaisuja on mieleenpainuvaa ja innostavaa. Jenni puhuu muun muassa merkityksellisestä työelämästä, MIKSI-sukupolvesta työyhteisössä ja asiakkaina, johtajuudesta ja yrittäjyydestä. Taustalla on yli 15 vuoden kokemus yrittäjyydestä ja työelämän sekä viestinnän kehittämisestä. Jenni osaa ottaa yleisönsä: hän kylvää huumoria, vaikka aiheena onkin tärkeät ja vakavasti otettavat asiat. Jenni on viestintätoimisto Kumppanian perustajaosakas ja asiantuntija. Jenni Rajahalme on toiminut kansainvälisen JCI-järjestön Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisena puheenjohtajana vuonna 2017. Suomen Nuorkauppakamarit on 5000 hengen asiantuntija- ja business-verkosto. Hän on vaikuttanut järjestötoiminnassa yli 12 eri hallituksessa sekä neljän eri yrityksen hallituksessa.

Olemme saaneet työelämään uuden milleniaalisukupolven, joka on tullut jäädäkseen. Jenni Rajahalme kutsuu tätä sukupolvea MIKSI-sukupolveksi. Heillä on valtava määrä kysymyksiä, mikä pakottaa meidät etsimään niihin vastauksia, halusimme tai emme. Miksi teemme näitä asioita? Miksi teemme asiat juuri näin? Miksi olemme olemassa? Enää ei riitä vastaukseksi: ”Näin on aina tehty.” Itsensä keksiminen uudelleen on rankkaa, mutta sen arvoista.

Työyhteisöissä tarvitaan uudenlaista kykyä ymmärtää erilaisuutta ja uutta aikaa. Tärkeä kysymys kuulukin: Miten tätä MIKSI-sukupolvea johdetaan? He haluavat olla luomassa hyvää, parempaa maailmaa. Siinä maailmassa ihmiset ovat suvaitsevaisia, vastuullisia ja tuotteliaita. Kaikilla on paikkansa ja jokainen ansaitsee tulla ymmärretyksi.

Esimiehet ja johto tarvitsevat uudenlaisia hurmausliikkeitä eri sukupolville. Menestyäksemme tarvitsemme eletyn elämän antaman kokemuksen sekä nuoremman sukupolven kyvyn ajatella uudella tavalla. Merkityksellinen työ on jokaisen haave. Vastataksemme haasteeseen, on yritysten ja yhteisöjen kyettävä sanoittamaan uudella tavalla tekemistään. Luoda tarina, jonka osaksi kaikki haluavat tulla.

 

Lue Jenni Rajahalmeen artikkeli ”Merkityksellisen työelämän jahti”

Teemat: MIKSI-sukupolven johtaminen, Hurmausliikkeet eri sukupolville, Mistä syntyy tekemisen palo? Merkityksellisen työelämän jahti

Jenni Rajahalme profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Johtaminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Oppiminen | Yhteiskunta & Tulevaisuus | Ympäristö & Vastuullisuus | Yrittäjyys