Johannes Hatsolo

Johannes ”Hatsolo” Hattunen - Puhuja

Hyvinvointialan yrittäjä

Johannes Hatsolo Hattunen on yksi Suomen inspiroivimmista hyvinvointialan yrittäjistä ja motivaatiopuhujista. Tämä todellinen asenteen ammattilainen on valloittanut kuulijoidensa sydämet Suomessa sekä lukuisissa kansainvälisissä tapahtumissa.

Maailman kovimmissa breakdance kisoissa mainetta niittänyt Johannes on valovoimainen esiintyjä ja virtuoosimainen tarinankertoja. Hän vangitsee koskettavilla tarinoillaan yleisönsä huomion ja osaa herättää kuulijan aidon innostuksen. Hän kokee ihmisten motivoimisen tärkeäksi ja ainutlaatuiseksi tehtäväksi ja tietää, että juuri oikealla hetkellä saatu tsemppi voi kääntää ihmisen elämän suunnan. Johanneksen jokapäiväiset tavoitteet ovatkin nousta sängystä ylös energialla, saada ihmiset hymyilemään ja kannustaa jokaista vastaantulijaa nauttimaan elämästään täysillä.

Johanneksen tavaramerkki puhujana on äärimmäisen energinen, aito ja innostava esiintymistyyli, joka kolahtaa takuuvarmasti jokaiseen katsojaan ja kuulijaan. Perusmottona kulkee aina mukana: ”Mä ajattelen, että jokainen päivä on mahdollisuus oppia uutta ja innostaa kanssaihmisiä jakamalla opittua tietotaitoa eteenpäin.”

 

Porukka oli aivan liekeissä innostavan ja motivoivan puheen jäljiltä. Johanneksella on yhtä aikaa rento ja asiallinen tapa puhua asioista. Hän pitää yleisön sopivasti jännityksessä siitä, mitä tapahtuu seuraavasti. Tunteen ja huumorin tasapaino siivitti puhetta mainiosti. Johannes on eläväinen puhuja, joka todellakin ottaa yleisönsä haltuun. Hänen puheensa rakensi päiväämme järisyttävän hienon lopetuksen, mikä muistetaan vielä pitkään.” –Jetta Leino, Business Development Director, Lassila & Tikanoja

 

Johanneksen elämänfilosofia on ILO, joka koostuu sanoista Innostu, Luo ja Onnistu. Tätä elämänasennetta hän paitsi jakaa luennoillaan,  noudattaa myös kaikessa toiminnassaan itse, olipa kyse sitten tanssista, valmentamisesta, puhumisesta tai kirjoittamisesta. Ilo edustaa aitoa asennetta, kaverista välittämistä ja ennen kaikkea fiilistä, mikä ansaitaan kun on ensin tehnyt parhaansa.

 

Johanneksen uusin puheenvuoro ”TASAPAINO” auttaa jokaista ymmärtämään tasapainon arvon ja miettimään sitä, mihin sinä haluat antaa parasta energiaasi?

Johannes Hatsolo antaa uudessa keynotessaan keinoja miten löytää tasapaino elämään. Toisin kuin monesti ajatellaan, tasapaino ei tarkoita keskitiellä kulkemista. Urheilijan on kehittyäkseen laitettava likoon absoluuttisesti kaikkensa tietyissä treeneissä. Pelkkä kaasupohjassa treenaaminen kuitenkaan ole avain kehitykseen, vaan maksimaalisen potentiaalin saavuttamisen kannalta lepo ja palautuminen ovat yhtä tärkeitä.

Tasapaino syntyykin siis ennen kaikkea kyvystä tunnistaa tilanteiden erilaiset vaatimukset. Eli hetket, joissa on annettava kaikkemme ja joissa voimme ottaa iisimmin. Moni kamppailee miten luoda uraa ja saada arvostusta, uhraamatta kuitenkaan arvojaan tai terveyttään. Saatamme pohtia mikä on riittävästi, missä minun pitäisi loistaa, miten ottaa perhe huomioon tai miten olla armollinen itseään kohtaan?

Uudessa Tapaspaino -puheenvuorossa Hatsolo auttaa sinua tunnistamaan eri tilanteiden dynamiikkaa ja vaatimuksia. Konkreettisten ja innostavien esimerkkien avulla opit pelaamaan vahvuuksillasi ja kohdistamaan parhaan energiasi toivomiisi asoihin. Sinun osaamisesi ja hyvinvointisi lähtee sinusta itsestäsi. Kun olet tasapainossa, tuottaa se sinulle itsellesi, ympärillesi ja läheisillesi hyvää energiaa.

 

Johanneksen puheenvuoro ”NOSTE” auttaa jokaista näyttämään oman osaamisensa, oivaltamaan roolinsa sekä vahvistamaan tiimiä!

Hatsolon motivoiva puheenvuoro ”NOSTE”  painottaa jokaisen tiimin jäsenen merkitystä matkalla kohti yhteistä tavoitetta. Johannes herättää kuulijoita pohtimaan omia vahvuuksiaan sekä kiinnostuksen kohteitaan ja tätä kautta rakentamaan omaa rooliaan, kehittyä, kasvaa ja edetä luoden samalla positiivista nostetta niin itselleen kuin ympäristölleen.

Mistä elementeistä koostuu voittava tiimi ja mikä on jokaisen oman tekemisen sekä asenteen merkitys matkalla kohti tavoitteita? Jokaisen työllä, tekemisellä, ideoilla ja ajatuksilla on valtava merkitys lopputuloksen kannalta. Jokainen päivä on mahdollisuus oppia uutta ja kehittää omaa osaamistaan. Tuot joka päivä työpaikalle itsesi, asenteesi ja oman panoksesi. Mitä siis tuot mukanasi? Nostaako oma energiasi koko tiimin energiaa? Tuotko oman osaamisesi rohkeasti esiin ja viet koko tiimiä kohti tavoitteita? Lopputuloksen kannalta jokaisen panoksella on merkitystä!

Lue Johanneksen artikkeli: Kun haluat itsellesi parasta, pääset pitkälle.

Teemat: ILO | Motivaatio | Asenne | Muutos | Tiimihenki | Kulttuuri | Voittaminen

Johannes Hatsolo Hattunen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Inspiraatio & Motivaatio | Kasvu & Kehittäminen | Nuoret | Tiimityö