Johannes Malkamäki banneri

Johannes Malkamäki - Puhuja

Molekyylibiologi | Esiintyjä | Juontaja

Olen esiintyjä – taikuri ja juontaja, ja olen yli 10 vuoden esiintymisurallani tottunut toimimaan erilaisissa haastavissa ja kiehtovissa vuorovaikutustilanteissa. Juontajana tärkeässä osassa työtäni on luoda tervetullut ja lämmin tunnelma juhlavieraille ja puhujille, joita kutsun lavalle. Tehtäväni on innostaa, ja luoda merkitystä viestille jota välitän. Ainut työkaluni juontaessa on vuorovaikutus.

Taikurina yksi roolini on kiertää tilassa ja näyttää lähitaikuutta pöytäseuruille, jotka käyvät yhtä tai useampaa keskustelua. Onnistuakseni joudun ottamaan pöydän haltuun tyylikkäästi, ja nopeasti todistamaan että keskeytys oli sen arvoista. Huomioin kaikki pöydässä, luon kiinnostusta ja ylläpidän huomion esiintymisen aikana.

Esiintyessäni olen kiinnostunut vuorovaikutustilanteista entistä enemmän, ja olen alkanut analysoida vuorovaikuttamista, ja sitä missä roolissa sosiaaliset taidot yhteiskunnassamme ovat. Toisaalta koko yhteiskuntamme on rakentunut vuorovaikutuksen ympärille, ja rakastamme kaikki oikeanlaisia kohtaamisia, mutta samalla meillä on paljon haasteita vuorovaikuttamisen kanssa.

Mua kiinnostaa mm. miten luottamus syntyy vuorovaikuttaessa, miten löydämme maagisen yhteyden toisen kanssa, ja milloin yhteenkuuluvuuden tunne syntyy. Olen koulutukseltani bioteknologian maisteri, ja lähestyn vuorovaikutusta ilmiönä syväluotaavasti ja analyyttisesti.

Haluan edesauttaa ihmisiä nauttimaan vuorovaikutuksesta, ja tekemään sitä enemmän – merkityksellisesti.

Teemat: Kohti merkityksellisempiä kohtaamisia – matka sosiaalisten tilanteiden taituriksi

Johannes Malkamäki puhujaprofiili

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Kommunikaatio & Vuorovaikutus