Jukka Jalonen

Jukka Jalonen - Puhuja

Valmentaja

Maailmanmestaruuteen joukkueitaan valmentanut Jukka Jalonen puhuu johtajille, johtoryhmille ja tiimeille menestyvästä tiimistä ja sen tekijöistä. Jukan motivoivassa puheenvuorossa käydään läpi teesit, joilla voittajajoukkue rakennetaan. Luennot yhdistävät tiimejä sekä antavat johtajille ja esimiehille työkaluja tiimin johtamiseen ja motivaation ylläpitämiseen. Jukan puheiden ydinviestinä on luottamus, johon hän näkee kaiken perustuvan. Näillä opeilla rakennetaan voittavia joukkueita!

Suomen Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen on tehnyt mittavan uran jääkiekkojoukkueiden valmentajana. Hän on johtanut Leijona joukkueensa maailmanmestaruuteen kolme kertaa. Valmentajana Jukka uskoo yksilön johtamiseen ja kohtaamiseen. Menestyvä tiimi koostuu yksilöistä, jotka ovat omassa tekemisessään huippuja. Mutta vasta, kun nämä taitavat, motivoituneet yksilöt tekevät yhteistyötä ollaan voittavan joukkueen salaisuuden äärellä.

Jukka Jalonen tietää, ettei tiimihenki synny itsestään, vaan se tarvitsee taustalleen ajattelua ja tekoja. Jukka uskoo yksilön tekevän parhaansa ryhmän eteen, kun kokee oman roolinsa ryhmän kannalta merkittäväksi. Mitkä ovat arvot, joiden mukaan toimitaan? Kuinka organisaatiokulttuuria vahvistavat asiat näkyvät päivittäisessä toiminnassa? Jukka johdattaa mukaansatempaavilla luennoillaan kuulijan pohtimaan mm. näitä kysymyksiä. Huippuvalmentajan puheenvuorot rakentuvat omakohtaisten tarinoiden ja voittavan joukkueen rakentamisen teeseistä.

Teemat: Menestystiimi | Voittavan joukkueen tekijät

Jukka Jalonen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Johtaminen | Oppiminen