Jukka Malila

Jukka Malila - Puhuja

Ratkaisuntuottaja, Johtamisen ja viestinnän asiantuntija

Hyvä johtaminen kunniaan!

Lets make management and leadership great again!

Näin sanoo mies, jolle hyvä hallinto ja toimivasta vuorovaikutuksesta elävä johtaminen ovat sydämenasioita.

Yhteiskuntatieteellisen tutkinnon sekä liikuntaa ja kaupallisia aineita opiskellut Jukka Malila on yli 30-vuotisen monipuolisen uran suomalaisissa ja kansainvälisissä organisaatioissa tehnyt johtamisen, organisaatiokehittämisen ja brändäyksen ammattilainen. Malila kantaa ylpeydellä ammattinimikettään, joka on ratkaisuntuottaja. Nimike sisältää myös velvoitteen: laadukkaita ratkaisuita asiakkaan tarpeisiin on myös synnyttävä. Ja niitähän syntyy!

Malilan kiinnostus johtamiseen ja organisaatioihin lähti jo yliopistoaikana, jolloin mies erikoistui tulosjohtamiseen ja hallintoon.

Miehen monipuolinen kokemustausta tarjoaa analyyseille ponnistuspohjaa: hänet tunnetaan muun muassa Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton ja moottoriurheilun markkinointiyhtiö AKK Sports Oy:n perustajana ja käynnistäjänä. Kokemusta hän on hankkinut lukuisten toimitusjohtajuuksien lisäksi myös kuntajohtamisesta, yhteiskuntasuhteiden hoitamisesta, lobbauksesta ja mediasektorilta.

Malila on vaikuttanut hallituksen jäsenenä mm. maailman suurimmassa kauppaorganisaatiossa, National Association of Realtors –järjestössä sekä toiminut hallitustyössä ja pääsihteerinä mm. Euroopan ja Pohjoismaiden kiinteistöammattilaisten liitoissa.

Malila on viime aikoina auttanut myös suomalaisia urheilujärjestöjä sekä manageroinut sivutoimisesti MM-tason urheilijoita. Aktiivisena masters-yleisurheilijana hän on tuttu näky paitsi suomalaisilla, myös urheilun kansainvälisissä arvokisa-areenoilla.

Malila tuntee syvällisesti talouden, yhteiskuntakehityksen ja asuntomarkkinat. Malilan näkemyksistä Suomen taloudesta, asunto- ja kiinteistömarkkinoista ja yhteiskuntakehityksestä ovat olleet kiinnostuneita edustajat Euroopan komissiosta New York Timesin ja Wall Street Journalin toimittajiin.

Jukka Malilan tarinoihin kiteytyy syvällinen ymmärrys ja analyysi suomalaisen yhteiskunnan kehityksestä, jota hän peilaa uniikilla tavalla pohjoismaiseen, eurooppalaiseen ja globaaliin kehitykseen. Malilalla on analyyttinen kyky luodata ja yhdistää saamaansa informaatiota, nähdä metsä puilta ja kiteyttää maailmanlaajuiset kehitystrendit kansantajuiseen, ymmärrettävään muotoon.

Malila tarjoaa uusia ideoita ja vahvaa analyysia erityisesti kuntien, järjestöjen ja yhdistysten päättäjille ja kehittäjille johtamisen, viestinnän ja kehittämistoiminnan tarpeisiin. Malilan näkemykset toimivat oikeanlaisena öljynä myös silloin, kun viestinnän tai kriisiviestinnän kiperiä solmukohtia halutaan saada avautumaan.äkemykset toimivat oikeanlaisena öljynä myös silloin, kun viestinnän tai kriisiviestinnän kiperiä solmukohtia halutaan saada avautumaan.

Teemat: Onnistu johtajana kunnassa, Onnistu johtajana järjestössä, Kuntajohtamisen suurimmat sudenkuopat, Järjestöjohtamisen suurimmat kompastuskivet, Onnistu johtajana korona-aikana, Kuntien kriisiviestinnän ajankohtaiskatsaus, Järjestöjen kriisiviestinnän ajankohtaiskatsaus, 10 vinkkiä menestyvän kunnan johtamiseen, 10 vinkkiä kunnan elinkeinotyön tehostamiseen, Strateginen johtaminen hyötykäyttöön.

Jukka Malila

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Johtaminen | Kasvu & Kehittäminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Talous | Yhteiskunta & Tulevaisuus | Ympäristö & Vastuullisuus