JUKKA-PEKKA-1-1.jpg

Jukka-Pekka Heikkilä - Puhuja

An Acclaimed Impact-Driven Business Scholar & Explorer

Kauppatieteiden tohtori Jukka-Pekka Heikkilä on vieraileva tutkija Harvardin sekä Stanfordin yliopistoissa, Newton Fellow Royal Society:ssä (UK) sekä hän on toiminut Suomen Akatemian tutkijatohtorina (2017-2020) Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.

Jukka-Pekka on kävellyt puheidensa kilometrit, esitykset pohjautuvat aina hänen vertaisarvioituihin julkaisuihin sekä hänen hankkeisiinsa. Hän osaa visualisoida asiakkaalle relevantin akateemisen huippututkimuksen ja puhuu kokemuksella monimutkaista hankkeista, joissa usein sekoitetaan tarkoituksella eri menetelmiä sekä aloja. Seuraavat neljä ajankohtaista teemaa ovat esimerkkejä esitysten sisällöstä:

  1. ”Tulevaisuuden liiketoimintamallintamisen työkalujen hyödyt sekä sudenkuopat” tuo tukea yrityksen liiketoiminnan suunnitteluun sekä tulevaisuuksien arviointiin.
  2. ”Johtaminen haastavissa toimintaympäristöissä” perustuu Jukka-Pekan kokemuksiin asiantuntijatiimien johtamisesta erittäin haastavissa toimintaympäristöissä.
  3. ”Luovat organisaatiot ja psykologinen turvallisuus” syventyy projekteihin, joista on tutkittu organisaatiotieteiden kentässä mm. itseohjautuvuuteen keskittyviä teemoja.
  4. ”HR – teknologian tietopäivitys” tutustuu HR-järjestelmien käyttöönottoon, käytön hyötyihin sekä ongelmakohtiin esittelemällä etenkin teeman uusimman tutkimuksen.

 

Yllä olevat teemat pohjautuvat Jukka-Pekan julkaisuihin maailman johtavissa tiedelehdissä (JUFO-3) esim. Academy of Management Discoveries, Journal of World Business ja Journal of Strategic Information Systems- lehdissä.

Puhujana Jukka-Pekka on uuden sukupolven tieteen levittäjä ja tulkitsija, joka tarjoaa aina tarkkaan räätälöityjä esityksiä inspiraatiolla, keskustelulla, ja tarpeen mukaan työpajoilla. Hän on puhunut huippuluokan yliopistoissa; Princeton, Berkeley UC ja Stanford sekä suurissa tapahtumissa, kuten SLUSH:ssa ja Startup Grindissä ja lukuisissa yrityksissä.

Teemat: Johtaminen haastavissa toimintaympäristöissä | Tulevaisuuden liiketoimintamallintamisen työkalut | Psykologinen turvallisuus ja joustavuus | HR-tietojärjestelmät

Jukka-Pekka Heikkilä

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Johtaminen | Yhteiskunta & Tulevaisuus | Yrittäjyys