Jussi Luhtasela

Jussi Luhtasela - Puhuja

Kasvuyhtiön toimitusjohtaja

Jussi Luhtasela on kokenut digitaalisen liiketoiminnan rakentaja, jolla on vahvaa monipuolista käytännön osaamista online palveluiden kehittämisestä ja myymisestä sekä B2C että B2B maailmassa. Jussi puhuu yleisöille mm. asiakas-/loppukäyttäjälähtöisestä digitaalisesta tuotekehityksestä, menestyvän onlinevetoisen myynti- ja markkinointitiimin rakentamisesta sekä menestyvän tiimin rakentamisesta.

Tällä hetkellä Jussi toimii toimitusjohtajana videorekrytointipalvelua tarjoavassa SaaS kasvuyhtiössä RecRightissa, viemässä suomalaista ohjelmisto-osaamista maailmalle. Aiemmin hän on vastannut mm. Finnairin digitaalisista palveluista (Finnair.com, Finnair iOS ja Android applikaatio, Inflight Entertaimenet ja Nordic Sky WIFI palvelut). Lisäksi Jussilla on pitkä tausta Googlen palveluksesta, mistä hän on ammentanut runsaasti myös tiimin rakentamiseen, palkitsemiseen ja tuotekehityksen johtamiseen liittyviä oppeja.

Verkkokaupan, online markkinoinnin, itseohjautuvan työkulttuurin ja SaaS liiketoiminnan lisäksi Jussi on ollut pitkään tuotekeskeisen kehityksen puolestapuhuja. Finnairilla hän kehitti Suomen erään suurimman digitiimin tuoteomistajien (Product Owner) osaamista eteenpäin, osana poikkifunktionaalisia agiileja tiimejä.

Jussin puheissa välittyy vahva asiantuntemus ja tietotaito teemaan. Hän käsittelee aiheitaan omakohtaisten case-esimerkkien kautta tarjoten kuulijoille konkreettisia keinoja, joilla lähestyä omaa liiketoimintaa ja sen kehittämistä. Puheenvuorojen lisäksi Jussi pitää tiimeille osallistavia workshoppeja ja valmennuksia.

Teemat: How to make the SaaS equation work for you | Developing the Digital Customer Experience at Finnair | Monetizing web

Jussi Luhtasela

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Digitalisaatio & Teknologia | Johtaminen | Kansainvälistyminen | Kasvu & Kehittäminen | Myynti & Markkinointi