Puhuja Kaisa Jaakkola

Kaisa Jaakkola - Puhuja

Tietokirjailija | Hyvinvointivalmentaja | Yrittäjä | DI

Kaisa Jaakkola on bestseller-tietokirjailija, valmentaja, suosittu hyvinvoinnin luennoitsija ja äiti. Alkuperäiseltä koulutukseltaan Kaisa on tietojohtamisen DI.

Kaisan intohimona on hyödyntää työssään ymmärrystä ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista: ravitsemuksesta, liikunnasta, palautumisesta, mielestä ja ihmissuhteista. Kaisan tavaramerkkinä on vaikeidenkin asioiden sanallistaminen jokaiselle kuulijalle ymmärrettävään muotoon – puhuttiinpa sitten hormoneista, stressin fysiologiasta tai elämäntapamuutoksen edellyttämästä arvojen pohdinnasta.

Kaisan seitsemäs tietokirja, Palaudu ja vahvistu -tehtäväkirja ilmestyi Tammen julkaisemana tammikuussa 2020. Tehtäväkirja jatkaa bestselleriksi nousseen Palaudu & vahvistu -kirjan teemaa ja tuo lukijalle runsaasti harjoituksia palautumisen taitojen kehittämiseen. Kaisan aiempia kirjoja on myyty yli 70 000 kappaletta.

Kaisa Jaakkola omistaa miehensä Joni Jaakkolan kanssa Optimal Performance -valmennusyrityksen ja Optimal Performance Center -voimaharjoittelusalin Helsingissä. Optimal Performancen kautta Kaisa ja hänen tiiminsä ovat valmentaneet vuosien varrella yli 45 000 suomalaista kohti parempaa hyvinvointia.

Kaisa on luennoinut ympäri Suomea vuodesta 2011 sekä pitänyt verkkoluentoja ja webinaareja vuodesta 2012. Videosisällön tuottaminen on ollut osa Kaisan työtä jo vuonna 2007. Kaisan luentotyyliä kuvataan innostavaksi, selkeäksi ja käytännönläheiseksi. Luennoillaan hän kannustaa kuulijoita keskittymään pieniin tapamuutoksiin yksi kerrallaan – ei tarvita valtavia elämäntaparemontteja yhdeltä istumalta, vaan pieniä, toistuvia muutoksia arjessa.

Palautumista ja stressinhallintaa käsitellään luennoilla niin fysiologian kuin myös palautumista edistävien elintapojen näkökulmasta. Kuulijat pääsevät pohtimaan, millaisia kuormitustekijöitä omaan arkeen kuuluu ja millaisilla käytännön toimilla omaa unta ja päiväaikaista palautumista voisi parantaa.

Ravitsemusluennoilla Kaisa pureutuu arjen vireystilan ja keskittymiskyvyn kohottamiseen paremman ravinnon avulla. Ravitsemuksen teorian lisäksi Kaisa puhuu syömiseen ja ravinnon käsittelyyn vaikuttavista tekijöistä, kuten unesta, stressistä ja liikunnasta.

Yritys- ja yksilövalmennuksissa Kaisa ja hänen tiiminsä käyttävät Firstbeat Hyvinvointianalyysiä, jolla mitataan stressiä ja palautumista sykevälivaihtelun avulla.

Kaisa on käynyt myös 200 tunnin joogaopettajakoulutuksen sekä yin-joogaopettajan koulutuksen Villa Mandalassa, ja kaksivuotisen mindfulness-ohjaaja CFM® -koulutuksen Center for Mindfulnessissa. Kaisa ohjaa niin luentoja, kuin pidempiä mindfulness-koulutuskokonaisuuksia ja joogatunteja tilauksesta.

Teemat: Palaudu & vahvistu | Uni on supervoimasi | Mindfulness ja stressinhallinta | Oma hyvinvointi arjen prioriteetiksi | Syö paremmin – lisää energiaa arkeen

Kaisa Jaakkola profiili

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Hyvinvointi & Terveys