fbpx
Katja-Toropainen-Bannerikuva-1.jpg

Katja Toropainen

Founder, Inklusiiv

Katja Toropainen on Inklusiiv-organisaation perustaja ja entinen Slushin pääkuraattori. Hän on myös aktiivinen puhuja, kolumnisti ja kirjoittaja.

Ennen Inklusiivin perustamista, Katja johti kaksi vuotta Slushin sisältöjä, ohjelmaa ja puhujaoperaatioita, minkä aikana hän seurasi tiiviisti kansainvälistä kasvuyrittäjyys- ja teknologia-alaa. Näiden vuosien aikana Katja rakensi laajan tuntemuksen Euroopan ja Yhdysvaltojen teknologia-alasta ja vietti merkittävästi aikaa Piilaaksossa. Vuonna 2018 Katja nostettiin Pohjoismaiden 100 merkittävimmän teknologiavaikuttajan listalle ja vuonna 2019 Tivin 100 IT-alan vaikuttajan joukkoon Suomessa.

Katja on perustanut monimuotoisempaa ja inklusiivisempaa työelämää ajavan Inklusiiv-organisaation. Katja seurasi tiiviisti Slushin aikana kansainvälisten yritysten toimintaa tässä teemassa, ja puhuu siitä, miksi teemat (Diversity & Inclusion) ovat liiketoimintakriittisiä yrityksen rakentamisessa tuotekehityksestä työkulttuuriin, ja miksi niiden merkitys korostuu tässä ajan hetkessä ja teknologisen kehityksen takia.

Tämän lisäksi Katja puhuu myös teknologia-alan tulevaisuudesta, yhteiskuntavastuusta ja vastuullisuudesta.

Katja on opiskellut monitieteisesti Aalto-yliopistolla ja valmistuu syksyllä maisteriksi.

Lue myös:

Muuttuva maailma – Diversiteetti & inklusiivisuus tukee työelämän kasvua – Katja Toropainen

Teemat: Why diversity and inclusion matters in tech | Why we have a diversity and inclusion deficit in technology and what to do about it

Katja Toropainen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Digitalisaatio & Teknologia | Johtaminen | Juontaja & Moderaattori | Luovuus & Innovaatio | Yhteiskunta & Tulevaisuus | Yrittäjyys