Kert Kenner

Kert Kenner - Puhuja

Sales Coach

Kert Kenner on yksi Suomen vaikuttavimmista modernin myynnin toimintatapojen kehittäjistä ja valmentajista. Kert on toiminut yli 20 vuotta myyntivalmentajana ja hänelle on kokemusta yli 1000 yrityksen modernin myynnin kehittämisestä ja valmentamisesta. Kert on menestysteoksen #MYYNTIKIRJA – Menesty uuden ajan B2B -myynnissä – kirjan kirjoittaja ja Suomen kuunnellumpien myyntiin liittyvien podcastien joukkoon kuuluvan #MYYNTIPODIN vetäjä. Kert on valittu myös Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten MMA:n myynnin lähettilääksi. Kert toimii perustamansa valmennusyrityksen Kenner Company Oy:n toimitusjohtajana ja myyntivalmentajana. Kert on myös Co-Founder ja hallituksen jäsen lisättyyn todellisuuteen ja metaverseen erikoistuneessa Ovela.io:ssa.

Kertin missiona on tehdä Suomesta parempi myyntimaa. Myyntityö on pahimmillaan asiakasta häiritsevää ja aggressiivista. Parhaimmillaan se taas tuo asiakkaalle aidosti arvoa ja auttaa ostamista. Kertin valmennuksissa ja kehitysprojekteissa yritykset keskittyvät saamaan asiakkaan palvelemisen kaiken toiminnan keskiöön. Samalla kehittämään myyntiprosessista aidosti asiakkaan ostamista ymmärtävän ja auttavan. Modernissa myynnissä kaikkien toimintojen kuten markkinoinnin, uusasiakashankinnan ja asiakassuhteiden johtamisen tulee toimia sujuvana arvoketjuna aiheuttaen asiakkaalle ylivertaisen asiakaskokemuksen ja yritykselle samalla törkeän kilpailuedun verrattuna muihin. Moderni myynti on monikanavaista ja siksi teknologioilla on iso rooli sen kehittämisessä. Ensin pitää kuitenkin aina lähteä liikkeelle yrityksen arvomaailmasta, osaamisesta, kyvykkyyksistä ja toimintamalleista tehdä asiakkaalle arvoa luovaa myyntityötä. Sitten usein on teknologioiden vuoro.

Kert on tunnettu värikkäistä, energisoivista ja positiivista fiilistä tuovista puheenvuoroista. Puheenvuoroissa Kert ei liitele pelkästään ylätasolla vaan tuo aina myös malleja ja konsepteja oman yrityksen modernin myynnin kehittämiseksi konkreettisesti arjessa. Kert tilataan keynotea vetämään usein silloin, kun yritys haluaa uusia ideoita oman myyntityön tekemiseen ja arkeen, haluaa kehittää myyntiä tuotetuputuksesta aidosti asiakkaalle arvoa tuovaksi tai haluaa konkreettisia toimintamalleja ja työkaluja oman myynnin modernisoimiseksi.

Jokainen Kertin puheenvuoro räätälöidään aina asiakastarve huomioiden. Kert on vetänyt puheenvuoroja muun muassa seuraavista aihealueista:

Uuden ajan myynti
Tuotetuputtajasta arvon myyjäksi
Menesty B2B -myynnissä!
Modernin myynnin toimintamallit ja johtamisen tavat
Elämme valtaistuneiden ja valistuneiden asiakkaiden aikakautta
Markkinoinnin ja myynnin yhteispeli – puhukaa toisillenne, älkää toisistanne!
Teknologiat apuna modernissa myynnissä

Asiakaspalautteita:

”Meillä yrityksenä on tärkeätä luoda mahdollisuuksia henkilöstöllemme päästä kehittämään taitojaan päivittäisessä työssään ja syventämään tietotaitojaan erilaisten koulutusten kautta. Järjestimme myyntihenkilöstöllemme valmennuksen aiheena Uuden ajan myynti. Kertin energinen läsnäolo, että taito huomioida ja osallistaa kaikki yksilöinä mukaan puheenvuoroon oli aivan timanttista kamaa. Henkilökohtaisesti itselleni ensimmäisiä koulutuksia missä jaksaa 100% skarppina, energisenä ja imuroida itselleen koulutuksen sisältöä!”

 

Teemat: Uuden ajan myynti, Tuotetuputtajasta arvon myyjäksi, Menesty B2B -myynnissä!, Modernin myynnin toimintamallit ja johtamisen tavat, Elämme valtaistuneiden ja valistuneiden asiakkaiden aikakautta, Markkinoinnin ja myynnin yhteispeli - puhukaa toisillenne, älkää toisistanne!, Teknologiat apuna modernissa myynnissä

Kert Kenner

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Digitalisaatio & Teknologia | Kasvu & Kehittäminen | Myynti & Markkinointi