Kiira Korpi banneri

Kiira Korpi - Puhuja

Taitoluistelija | Valmentaja | Kirjailija

Kiira Korpi, yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä taitoluistelijoista, puhuu oman tarinansa kautta mielen vahvuudesta, mitä hän on oppinut urheilu-urastaan ja miten hän hyödyntää positiivisen psykologian oppeja valmentaessaan nuoria taitoluistelijoita.

Kiira vie kuulijat mukaan matkalle hänen suurimpiin päänsisäisiin haasteisiinsa ja ahaa-elämyksiinsä, joihin monet kunnianhimoiset, rohkeat ja luovat oman alansa huippuammattilaiset voivat samaistua. Hän kertoo miltä tuntui olla olympiaurheilija jo teini-ikäisenä valtavien paineiden keskellä ja miten hän lopulta onnistui alkaa rakentamaan arvojensa mukaista elämää, jossa kestävä ulkoinen menestys ei tule sisäisen hyvinvoinnin kustannuksella, vaan sen ansiosta.

Kiira Korven puhe on inspiroiva, ajatuksia herättävä ja toivoa antava. Puheenvuoron aikana kuulija pääsee mukaan tunteikkaalle matkalle, jossa hän näkee median luoman kulissin taakse ja pääsee eläytymään nuoren huippu-urheilijan ja koko kansan tunteman oman lajinsa keulakuvan kasvutarinaan.

Teemat: Vahva mieli

Kiira Korpi_Profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Inspiraatio & Motivaatio