Kim Väisänen

Kim Väisänen - Puhuja

Yrittäjä | Start up -sijoittaja

Start up -sijoittaja, bisnesenkeli, Leijonan luolasta tuttu leijona Kim Väisänen puhuu uusimman kirjansa ”Huippumyyjät” pohjalta yleisöille menestyvän myyjän tärkeimmistä tekijöistä. Hän vie kuulijan matkalle oppimaan, mikä erottaa huippumyyjät muista – ja kuinka voi oppia huippumyyjän tärkeimmät taidot ja viedä ne osaksi omaa työtään.

Kirjaansa ”Huippumyyjät” varten Kim haastatteli 16 suurelle yleisölle tuntemattomaksi jäänyttä huippumyyjää eri aloilta ja poimi heidän menestystään yhdistävät tekijät puheenvuoronsa pohjaksi. Mihin asti vahva asenne, motivaatio, taivoittellisuus ja itsensä johtaminen vievät? Entä mitä muuta tarvitaan, kun halutaan kehittyä hyvästä myyjästä parhaaksi?

Kim puhuu luennoillaan suoraan ja kaunistelematta sekä sanojaan säästelemättä. Hän käy läpi menestyvän myyjän tärkeintä ydinosaamista ja antaa kuulijalle konkreettisia työkaluja, joita viedä mukaan omaan arkeensa. Kimin puheenvuorot ovat motivoivia tykityksiä täynnä asiaa – huumorilla höystettynä. Huippumyyjät -luento sopii täydellisesti myyntitiimien kickoffeihin, tiimipäiviin tai osaksi koulutuspäiviä.

Kim puhuu mielellään myös viennistä ja kansainvälistymisestä, yrittämisestä sekä siitä kuinka tehdään mahdollisimman hyvä yritysexit.

Teemat: Huippumyyjät

Kim Väisänen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Katso myös seuraavat puhujat: