Klaus Härö

Klaus Härö - Puhuja

Elokuvaohjaaja

Klaus Härö on maamme arvostetuimpia elokuvantekijöitä. Hänen elokuvansa ovat voittaneet kymmenittäin palkintoja kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla, muun muassa Berliinin elokuvajuhlien arvostetun kristallikarhun sekä Ingmar Bergmanin palkinnon, maestron itsensä valitsemana. Mukaan mahtuu myös neljä kertaa maansa edustajana Oscar-kisassa, pääsy Oscarien shortlistalle sekä Golden Globe –ehdokkuus.

Härö puhuu mielellään uuden luomisesta, innovaatioista ja voitoista sekä epäonnistumisista ja niistä oppimisesta omien kokemusten kautta ja huumorilla höystettynä. Klausin ydinsanoma on ihmislähtöisyys. Hän painottaa sitä kuinka jokaisen työntekijän panos on yhtä tärkeä yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa. Puhujana Klaus on omaa luokkaansa. Hänen persoonallinen tyylinsä ja vahva läsnäolonsa vangitsevat aina kuulijat.

 

Klaus Härön suosittu luento: Tiimityö elokuvassa – paakkelsia vai pakkopullaa?

Palkittu elokuvaohjaaja Klaus Härö puhuu tiimityöstä omakohtaisten tarinoiden ja toimivaksi todettujen käytäntöjen kautta. Urallaan hän on oppinut, kuinka ihmiset eri osaamisella ja taustoilla saadaan toimimaan yhteisen tavoitteen eteen, luottamuksen rakentaen ja jokaisen vahvuudet esiin tuoden. Elokuvantekoprosessi on tiimiytymistä parhaimmillaan.  Kun uusi elokuvatiimi tapaa on se me-hengen muodostamista nollasta sataaan. Hyvinvoivan yrityskulttuurin luominen ja sen edellytykset rakentuvat jokaisesta ja jokaisella on siihen panos annettavanaan.

”Mestariteoksen syntymisessä jokaisen työpanos on yhtä tärkeä. Katsokaa elokuvan lopputekstejä – pitkä litania nimiä toistensa perään! Yksin ei saada mitään aikaiseksi , kertoo kansainvälisesti arvostettu elokuvaohjaaja Klaus Härö. Hänellä on ilmiömäinen kyky huomata jokaisen potentiaali ja valjastaa se käyttöön sekä saada tiimi tekemään yhteistyötä.

Klaus puhuu yleisöille tiimityöstä, johtamisesta sekä työn merkityksellisyyden tärkeydestä. Tämä puheenvuoro todellakin tempaa mukaansa ja vie kuulijan kulissien taakse! Klaus Häröä kuvataan poikkeukselliseksi kulttuurialan puhujaksi, joka osaa inspiroida meitä parempaan johtamiseen, työyhteisön kehittämiseen, sekä omien säröjen esiin tuomiseen inspiroidakseen muita.

Referenssit:

”Klaus oli hyvin selväsanainen ja osasi upeasti kertoa kohtauksen teosta samalla kun kyseinen kohtaus soljui taustalla. Lisäksi hän toi ehkä eniten meidän tapahtumamme kuulijakuntaa koskettavan pointin: tehdään yhdessä, ei diktaattrimaisesti johtaen. Tämän hän toi esille jo meidän palaverissa ja hyvin onnistui.” – Evälahti Oy/ Rakennuskone päälliköt ry

Lue myös:

’Näillä metodeilla ohjaaja Klaus Härön menestyselokuvat syntyvät: ”Älä hoopo mene sinne väliin”

Pojalta isälle – päivän lehti 6.3.2020. (HS tilaajille).

Katso myös tuoreimpien elokuvien trailerit:

My Sailor My Love (2022)

Elämää kuoleman jälkeen (2020)

One Last Deal (2016)

The Fencer (2015). Voitti parhaan elokuvan Jussi-palkinto & ehdolla parhaan ulkomaisen elokuvan Golden Globe -palkintoon. 

Teemat: Johtaminen | Tiimityöskentely | Luovuus | Tiimityö elokuvassa - paakkelsia vai pakkopullaa? | Elokuvan synty - yksin vaiko yhdessä? | Yhteistyö – yäk vaiko yhteen hiileen?

Klaus Härö

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Kansainvälistyminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Luovuus & Innovaatio | Oppiminen | Tiimityö