Lasse Rouhiainen

Lasse Rouhiainen - Puhuja

Tietokirjailija | Puhuja | Valmentaja

Lasse Rouhiainen on tietokirjailija ja kansainvälinen puhuja aiheesta tekoäly ja metaversumi. Hänellä on laaja kansainvälinen ymmärrys siitä miten yrityksen voivat käyttää hyväkseen tekoälyä ja millaisia mahdollisuuksia metaversumi luo yrityksille.

Lasse on puhunut yli 18 maassa ja motivoinut ja ilahduttanut yleisöä keynote- puheillaan. Hänen keynote-puheensa ovat innostaneet ja ilahduttaneet yleisöjä eri aloilta, kuten matkailusta, koulutuksesta, teollisuuspalveluista, pankkialalta ja asiantuntijapalveluista.

Lasse on kirjoittanut useita kirjoja, jotka on julkaistu Amazonissa, sekä englanniksi, että espanjaksi. Hänen suosituin tekoälyä käsittelevä teos nimeltä Artificial Intelligence: 101 Things You Must Know Today About Our Future, se on käännetty ja julkaistu 7 eri kielille. Lisäksi Lasse kirjoitti vuonna 2016 kirjan siitä miten koulutusala voi hyödyntää eri metaversumi teknologioita. Kirjan nimi on “The Future Of Higher Education: How Emerging Technologies Will Change Education Forever“.

Lasse on ollut puhujana tunnetuissa kansainvälisissä seminaareissa, kuten Mobile World Capitalissa ja TEDx:ssä. Lasse on hallituksen jäsen espanjalaisessa 1MillionBot firmassa ja amerikkalaisessa ROYBI-robot firmassa.

Lassen kysytyimmät puheenvuorot:

Mikä on Metaversumi ja miten yritykset voidat käyttää Metaversumia
liiketoimintansa kasvattamiseen?

Tässä puheenvuorossa opimme mikä Metaversumi on ja miten se tulee muuttamaan kaikkien yritysten toimintatapaa. Yritysten on ymmärrettävä, millaisia mahdollisuuksia metaversumi voi tarjota seuraavien kolmen vuoden aikana, ja kehitettävä tarvittava strategia niiden hyödyntämiseksi.
Aidosti uuden vuorovaikutteisen verkkokokemuksen syntyminen muuttaa tapaamme tehdä liiketoimintaa ja tehdä kauppoja. Puheenvuorossa kuullaan esimerkkejä siitä, miten organisaatiot voivat hyödyntää metaversioteknologioita: Myynti ja esittelyt, tapahtumat, konsertit ja viihde, kokoukset, yrityskoulutus, pelit ja NFT – digitaaliset sertifikaatit. Lassen puheenvuoron tavoitteena on luoda vankka ymmärrys siitä mikä Metaversumi on ja minkälaisia liiketoimintamahdollisuuksia se luo yrityksille. Lisäksi opimme miten yritys voi tehdä Metaversumi-strategian.

Teemat: Metaversumi liiketoiminnassa | Tekoäly liiketoiminnassa

Lasse Rouhiainen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Digitalisaatio & Teknologia