Maria Wahlroos

Maria Wahlroos - Puhuja

Valmentaja

Oletko valmis valmentamaan itsesi ja tiimisi kohti unelmia? Kuinka rakennat menestyvän tiimin ja saavutat mahdottomaltakin tuntuvat tavoitteet yhdessä? Suomen cheerleadingmaajoukkue voitti historialliset maailmanmestaruudet valmentaja Maria Wahlroosin positiivisella, itsensä ylittämiseen perustuvalla johtamisfilosofialla. Marian puheiden opit ja tarinat johtamisesta, tiimin rakentamisesta sekä tavoitteiden saavuttamisesta tempaavat kuulijan mukaansa sekä motivoivat ja inspiroivat tavoittelemaan suuria unelmia!

Maria on ammatiltaan valmentaja ja lääkäri. Marian valmennuksessa naisten cheerleadingmaajoukkue on voittanut kolme peräkkäistä Maailmanmestaruutta, kukistaen lajin mahtimaan Yhdysvallat. Marian johtamisfilosofia keskittyy vahvasti tiimin rakentamiseen, omien vahvuuksien löytämiseen sekä jatkuvaan kehitykseen ja inspiroitumiseen. Mahdottoman päämäärän saavuttamiseksi koko joukkue oli saatava uskomaan yhteiseen tavoitteeseen.

Maria on joukkueensa kanssa voittanut 8 Suomenmestaruutta, 4 Euroopanmestaruutta ja kaksi Maailmanmestaruutta. Maria on valittu vuoden helsinkiläisvalmentajaksi v 2019 sekä kansainvälisen lajiliiton (ICU) vuoden valmentajaksi 2019. Lisäksi Maria on anestesiologian ja tehohoidon erikoistuva lääkäri Helsingin yliopistollisessa keskussairaalassa.

Miten ylittää itsensä ja tehdä ihme? Marian opeilla se selviää.

Teemat: Näin tehdään ihme | Miten kaksinkertaiset maailmanmestarit sen tekivät|

Maria Wahlroos

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Johtaminen | Kasvu & Kehittäminen | Tiimityö