Markus Mustelin banneri

Markus Mustelin - Puhuja

Inspirational Keynote Speaker (LI)

Two Rowing Finns – Lihasvoimalla yli Atlantin seitsemässä viikossa

Menestystekijät onnistuneissa projekteissa ovat kestävyysurheilijalle, seikkailijalle ja yritysjohtajalle samat. Yhteistyön ja luottamuksen merkitys, vaativien projektien läpivientitaito, riskienhallinta, jaksaminen ja motivaatio, kommunikaatio ja viestintä. Taustaltani olen kestävyysurheilija, seikkailija ja yritysjohtaja ja perustan puheenvuoroni omakohtaisiin tarinoihin ekstreme-projektien kokemuksista linkittäen ne puhuttelemaan myös organisaatioiden työntekijöitä ja johtajia heidän omissa tilanteissaan.

 

Tämän vuoden tammikuun 22 päivä Jolle Blässar ja minä, Markus Mustelin saavuimme luokkavoittajina maaliin Karibian Antigua-saarelle. Olimme juuri soutaneet Atlantin yli ja takana oli 41 vuorokautta kestänyt Talisker Whisky Atlantic Challenge-soutukilpailu. Kilpailuun valmistautumiseen kului peräti kaksi vuotta ja Atlantilla totesimme, että itse suorituksen toteuttamiseksi sai käyttää kaikkea kertynyttä osaamista ja kokemusta. Kaikkea tätä on tietenkin kertynyt kahden vuoden valmisteluiden lisäksi sekä parinkymmenen vuoden ajalta yritysten johtotehtävistä että pitkäjänteisyyttä vaativista haastavista vapaa-ajan harrastuksista. Minulla on kokemusta projektijohtamisesta, varainhankinnasta, viestinnästä ja markkinoinnista, rahoituksesta, tiimin rakentamisesta ja motivaatiosta sekä urheilusponsoroinnista ja paljon muusta.

 

Vuosina 1984-1994 yliopisto-opiskelut ja kolme maailmanympäripurjehduskilpailua – Whitbread Round the World – veivät minut maailmalle ja vuodesta 1995 olen asunut Suomessa. Palattuani Suomeen ryhdyin yrittäjäksi ja ehdin toimia ravintoloitsijana muutaman vuoden ennen kuin vakiinnuin johtotehtäviin Delicard Oyssä. Kun yritys myytiin 2005 ranskalaiselle pörssiyhtiölle Edenredille minusta tuli sen toimitusjohtaja ja toimin siinä roolissa 12 vuotta, vuoteen 2016. Näinä vuosina yritys kävi merkittävän kehityksen läpi ja Edenred oli vuonna 2016 markkinajohtaja henkilöstöetuuksien liikkeellelaskijana (Lounari ja Virike) ja noin 60 ammattilaisten työnantaja. Vuosina 2017 – 2020 toimin startup-yritys Oceanvoltin toimitusjohtajana.

 

Ammatti-urani ohella olen kokenut ekstreme-urheilija ja seikkailija. Kolmen maailmanympäripurjehduskisan lisäksi olen osallistunut moneen vaativaan retkikuntaan mm. Huippuvuorilla, Kilimanjarolla, Himalayalla ja Grönlannissa. Kestävyyskilpailijana olen osallistunut useaan maratoniin, Lapponia-hiihtoon ja ennen kaikkea Sulkavan soutuihin viimeisen kahdenkymmenenviiden vuoden aikana.

 

Puhujana haluan vaikuttaa yleisöön myönteisellä viestillä ja fokusoida mahdollisuuksiin enemmän kuin haasteisiin. Kehotan myös yksilöitä testaamaan omia rajojaan sekä tunnistamaan omia pelkojaan ja esteitä sekä löytämään motivaation päästäkseen niiden yli. Tavoitteeni on tuoda yleisölle inspiraatiota, can do-asenneta, motivaatiota kokeilla omia rajoja ja uskoa siihen, että mahdottomiltakin tuntuvat asiat ovat mahdollisia.

 

Puheenvuoroissa käsiteltäviä aiheita:

Jaksaminen – Miten ylläpitää energiatasoa, motivaatiota, suuntaa ja sisua

Yhteistyö – Miten luottamus, ystävyys ja yhteistyö vaikuttavat menestykseen

Isot projektit – Miten asettaa tavoitteita, pitää fokusta ja ylläpitää motivaatiota

Risky Business! – Soutu yli Atlantin; Miten hallinnoida riskit.

 

Teemat: Jaksaminen | Energiatason, motivaation ja sisun ylläpitäminen | Luottamus ja yhteistyö menestyksen takaajina | Isot projektit | Tavoitteiden ja fokuksen ylläpito | Risky business!

Markus Mustelin Profiilikuva 2

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Inspiraatio & Motivaatio | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Tiimityö | Ympäristö & Vastuullisuus