Miia Huitti

Miia Huitti - Puhuja

stressivalmentaja

Stressi on meille tarpeellista ja jopa elintärkeää; haitalliseksi se muuttuu liiallisena ja pitkittyneenä. Jotta jaksamme, jopa kukoistamme, ja pysyttelemme tasapainossa työssämme ja vapaalla, stressistä tulee palautua joka päivä. Miia Huitti haluaa inspiroida kuulijat päivittäiseen stressinhallintaan helppojen tieteellisesti todennettujen työkalujen sekä samaistuttavien elävän elämän esimerkkien avulla. Miia on stressivalmentaja, jonka intohimona on antaa työkaluja liiallisen stressin ennaltaehkäisyyn ja käsittelyyn; hän haluaa inspiroida meistä jokaista voimaan paremmin ja olemaan onnellisempi niin työssä kuin vapaa-ajalla. Miia on entinen pankinjohtaja ja henkilöstökonsultti, jonka työnantajia ovat olleet mm. Sampo Pankki ja Mercuri Urval.

Miia Huitti on koulutukseltaan KTM (johtaminen), HuK (kielet). Hän on opiskellut amerikkalaisen psykologian tohtorin opissa sertifioiduksi stressivalmentajaksi ja kehittänyt osaamistaan opiskelemalla stressilääketiedettä Turun yliopistossa. Keväällä 2020 Miia opiskeli The Happiness Practice™ -valmentajaksi ja perusti Suomeen Onnellisuustutkimusinstituutin (www.onnellisuustutkimusinstituutti.fi). Syksyllä 2016 häneltä julkaistiin kirja Stressikupla – Hyvää elämää ilman ahdistusta (Viisas Elämä Oy).

Miian puheenvuorojen pidetyintä antia ovat yhdessä tehtävät stressiä lievittävät harjoitukset, jotka jäävät mieleen ja sujahtavat käyttöön. Miia on helposti lähestyttävä, hänen valmennuksensa herättävät tunteita ja keskustelua vielä pitkäksi aikaa yhteisen tuokion jälkeenkin. Elävän elämän esimerkit ja tarinat sopivasti tieteellisellä faktalla höystettynä ovat paketti, josta on sekä iloa että aitoa hyötyä työyhteisöllesi heti.

Miiasta sanottua:

”Miia on upealla tavalla omistautunut stressin ehkäisemiselle ja hyvinvoinnin edistämiselle. Tutkijana ilahduttaa hänen kattava ja monipuolinen tiedollinen osaamisensa ja kun siihen lisätään hänen laaja keinovalikoimansa hyvinvoinnista huolehtimiseksi, uskallan suositella häntä luennoitsijaksi ja kouluttajaksi vaativiinkin tehtäviin. Miia tuo ja luo valoa ympärilleen!”
-Jari HakanenTutkimusprofessori, Työterveyslaitos

”Miia oli valmentamassa stressinhallintaa LähiTapiolassa. Hän sai loistavaa palautetta -ja aivan syystä! Miia on lämmin, osaava ja inspiroiva valmentaja. Hänellä on poikkeuksellinen kyky olla läsnä ja luoda ympärilleen rauhallinen ilmapiiri. Miian tausta pankinjohtajana tuo uskottavan sävyn valmennukseen. Kannustan kaikkia vakuutus- ja finanssialalla ja muuallakin liike-elämässä työskenteleviä osallistumaan Miian valmennukseen. Maailmankuvanne voi muuttua! ✨ Suosittelen Miiaa lämpimästi!” -Mari Keränen, Lähitapiola

Teemat: Lievitä stressiäsi, lisää jaksamistasi!

Miia Huitti

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Johtaminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Luovuus & Innovaatio