Mika D. Rubanovitsch banneri

Mika D. Rubanovitsch - Puhuja

Myyntivalmentaja

Mika D Rubanovitsch (KTM), Luotetuin myynnin kehittämisen, kasvattamisen ja valmentamisen kumppani Suomessa. Ruba on kirjoittanut 11 menestyskirjaa, joita on maailmalla eKirjoineen jo yli 60 000 kappaletta.

”Sä osaat, sä pystyt!” – Ruba

Mika Rubanovitsch valmistui kauppatieteiden maisteriksi Svenska Handelshögskolanista ennätysajassa 21-vuotiaana. Ennen ryhtymistään yrittäjäksi vuonna 2001 Ruba ehti toimia muun muassa online hotellivarausjärjestelmätoimittaja Hotelzon International Oy:n toimitusjohtajana, internetkauppa LetsBuyIt.com -yhtiön Euroopan kategoriajohtajana sekä myynti- ja kehitystehtävissä Tamrockilla, Luhdalla ja Tiedolla.

Suomen johtava ja uudistuvin myyntivalmentaja, sparraaja, menestynein ja tuottavin myyntikirjailija, Johtajatiimin omistaja ja Myyntikapinan lipunkantaja, joka tarjoaa asiakkailleen korkean profiilin esimies- ja myyntitaitovalmennuksia sekä konsultointia, joissa yli 20 vuoden tuoma kokemus, prosessiosaaminen ja todennettu vaikuttavuus korostuvat.

Ruba saa kiitosta intohimoisesta ja selkeästä tavasta esiintyä erilaisissa puhetilaisuuksissa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Aktiivinen vaikuttajamyyjä, keskustelija ja keskustelun herättäjä eri kanavissa. Tavoitteena myynnin arvostuksen nostaminen Suomessa. Ruba pystyy esiintymään selkeästi suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

”Johtajatiimissä toimitaan kuten opetetaan ja yhteistyö on loistavaa. Valmentajilla on harvinainen kyky saada myyjät innostumaan myyntityöstä ja esimiehet johtamisesta. Johtajatiimi onnistuu viemään opit käytäntöön ja muuttamaan ihmisten toimintatapoja. Yhteistyön ansiosta olemme saaneet aikaan huikeita tuloksia.” -Rami Mäkinen, johtaja, Pohjola Vakuutus

Katso myös Ruban valmennus: Ylivoimanen digimyyjä – Pysähdy myymään!

Teemat: Ostovallankumous muuttaa myynnin digiaikakaudella | Digitalisaatio ja sosiaalinen myynti muuttavat ostamisen logiikkaa | Miten moderni myyntiorganisaatio vastaa asiakkaan muuttuneeseen ostokäyttäytymiseen? | Mitä on moderni myynnin johtaminen 2020-luvulla?

Mika D Rubanovitsch profiili

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Johtaminen | Myynti & Markkinointi | Yrittäjyys