Mika Sutinen banneri

Mika Sutinen - Puhuja

Industrial Partner

Mika Sutinen on luovuudestaan ja erinomaisesta johtamisesta palkittu suomalainen yrittäjä ja pitkän linjan toimitusjohtaja. Menestyksekkään toimitusjohtajauran jälkeen Mika vaikuttaa nykyään pääomasijoittaja Vaaka Partners:in industrial partnerina ja 11 yhtiön hallituksen puheenjohtajana tai jäsenenä.

”Johtaminen on niin vaikeata ettei sitä koskaan opi koskaan täysin, siksi niin mielenkiintoista! Ihmisten johtaminen on loputtoman intohimon ja uteliaisuuden kohde.”

Viimeisimmäksi Mika Sutinen toimi Mustin ja Mirrin toimitusjohtajana 2010-2017, jolloin Musti ja Mirri käytännössä rakennettiin kokonaan uudelleen ja sen seurauksena ketju kasvoi kymmenkertaiseksi kooltaan ja samalla Suomen kansainvälisimmäksi ja asiakaspalvelultaan mitatusti Suomen parhaaksi vähittäiskauppaketjuksi.

Mika Sutinen on palkittu ansioistaan viime vuosina mm. seuraavilla tunnustuksilla:

  • Vuoden Liikemies 2017
  • Vuoden Markkinointijohtaja 2017
  • Suomen paras työpaikka 2016, suuret yritykset (Musti ja Mirri)
  • Suomen paras asiakaskokemus 2017 (Musti ja Mirri)

 

Mikan intohimona on muutoksen johtaminen, muutoskyvykkyys ja johtaminen laajasti tarkasteltuna. Mika Sutinen käy puhumassa muutosjohtamisen lisäksi eniten modernista ja valmentavasta johtamisesta sekä koko organisaation sitouttavasta strategiatyöstä ja strategian toteuttamisesta. Erityisenä teemana viimeisen vuoden aikana Mikalla on ollut organisaatioiden virheistä oppimisen voima, josta Mika Sutinen yhdessä Vincit Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuitusen kanssa kirjoittivat kirjan Mahtava Moka vuonna 2018.

Referenssit:

”Mikalla on loistava liiketoimintakokemus ja osaaminen taustalla – hänen selkeää, kiinnostavaa esitystään on ilo kuunnella. Erinomaiset käytännön esimerkit ja oivallukset yhdistettynä hänen älykkääseen, aitoon lähestymistapaansa,  saavat aikaan vaikuttavan läsnäolon. Häntä voi todella suositella puhujaksi erityisesti yritysjohdolle ja hallituksille” –Helsingin Kauppakamari

”Kiitokset aidosti antoisasta ja älykkäästä osuudesta päivässä!”
”Erinomainen esitys. Päivän paras!”
”Hyvä ja selkeä esitys.”
”Rauhallinen ja ammattimainen esitys. Mielenkiintoiset esimerkit toimintamalleista.”
”Konkreettista sitoutumista ja intohimoa ja onnea = nöyrä ja maanläheinen resepti kaikille
sain tästä eniten irti ja runsaasti ideoita”

Teemat: Muutoksen johtaminen | Mahtava Moka - systeeminen virheistä oppimisen taito

Mika Sutinen profiili

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Johtaminen | Juontaja & Moderaattori | Kasvu & Kehittäminen | Luovuus & Innovaatio | Yrittäjyys