Mikko Hyppönen Banneri

Mikko Hyppönen - Puhuja

Tietoturvaguru

Mikko Hyppönen on töissä F-Securella tutkimusjohtajana ja hän on suomen kansainvälisesti tunnetuin tietoturva-asiantuntija. Hän on tutkinut verkkorikollisuutta yli 25 vuoden ajan. Hyppönen toimii EUROPOLin neuvonantajana ja konsultoi turvallisuusasioita suomen ylimmälle valtionjohdolle. Hyppönen on luennoinut aiheesta sekä Oxfordin, Stanfordin että Cambridgen yliopistoissa. Hän toimii myös Internet Archiven haittaohjelmamuseon kuraattorina.

Hyppönen ja hänen tiiminsä ovat onnistuneet tähän mennessä pysäyttämään kaikki suurimmat tietoturvauhat tähän päivään mennessä. Mikko Hyppönen on käynyt puhumassa muun muuassa seuraavissa yrityksissä: Apple, Microsoft, Google, Siemens ja Accenture.  Lisäksi hän on käynyt puhumassa TED-konferenssissa ja Euroopan Unionin parlamentissa. Suomessa hänen asiakaskuntaansa kuuluvat useimmat suuryritykset.

Mikko Hyppösen syksyllä 2021 julkaistu kirja ”Internet” tiivistää kaiken sen, mitä hän on oppinut: internet on sekä paras että pahin asia, joka ihmiskunnalle on tapahtunut. Ja digitalisaatio tulee mahdollistamaan meille tulevina vuosina paljon.

 

Mikko Hyppönen mediassa:

Hyvä ja paha internet. [HS Visio 10/2021.]

Teemat: Verkon Tila | Asevarustelu Verkossa | Verkon Seuraava Vallankumous | Tietoturva Tänään

Mikko Hyppönen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Digitalisaatio & Teknologia | Yhteiskunta & Tulevaisuus