Minna ruusuvuori banneri

Minna Ruusuvuori - Puhuja

Kasvujohtaja I Muutoksentekijä I Tietokirjailija I Podcaster I CSO I CMO

Minna Ruusuvuori on moderni ja energinen muutos- ja kasvujohtaja, tietokirjailija, podcaster ja keynote puhuja, jolla on lähes 25 vuoden kokemus myynnin, markkinoinnin ja asiakkuusjohtamisen tehtävistä pääosin teknologia-alalta. Hän on ollut rakentamassa b2b-myynti- ja markkinointiorganisaatioita liiketoiminnan kasvun moottoreiksi sekä uudistamassa teknologiabrändejä asiakaskeskeisimmäksi. Minna puhuu intohimoisesti hyvän, inhimillisen ja ihmiskeskeisen johtamisen puolesta paremman työelämän mahdollistajana.

Minnan sydän sykkii asiakaskeskeisyydelle ja asiakkaan menestyksen rakentamiselle. Hän on tehnyt tutkimuksen B2B -asiakaskokemuksen anatomiasta* ja on yksi viidestä kirjoittajasta Suomen ainoassa B2B-asiakaskokemusta syväluotaavassa teoksessa, Menestys syntyy asiakaskokemuksesta – B2B-johtajan opas (Alma Talent 2021).

Puheenvuoroissaan Minna käsittelee monipuolisesti eri aiheita, muun muassa inhimillistä johtamista ja parempaa työelämää, modernia myyntiä ja asiakkuusjohtamista sekä digitaalisuuden mahdollisuuksia ja sen mukanaan tuomaa muutosta. Hän puhuu myös rohkeasti omiin kokemuksiinsa pohjautuen elämänpolulle osuvien isojenkin esteiden kääntämistä mahdollisuuksiksi sekä uskalluksesta heittäytyä ja luottaa omiin kykyihin. Minnan erityisenä vahvuutena on puhua ihmiseltä ihmiselle, ilman jargonia, saaden vaikeistakin asioista selkokielisiä ja helposti ymmärrettäviä. Hän onkin saanut erityiskiitosta selkeästä ulosannistaan.

Minnan ääni on tuttu lukuisista podcasteista. Hän luotsaa muun muassa yhdessä Liisa Holman ja Ulla Jonesin kanssa yhtä Suomen suosituimmista podcasteista ”Lähtijät”. Myynnin, markkinoinnin ja johtamisen teemoja hän taas käsittelee Myyntijohtajan aamukahvilla -podcastissaan jo neljättä tuotantokautta.

Tällä hetkellä Minna toimii myynti- ja markkinointijohtajana sekä johtoryhmän jäsenenä teknologiakonsulttiyhtiö Houston Inc.:ssä. Hänellä on kokemusta johtamisesta niin pienistä teknologiakasvuyhtiöistä kuin pörssiyhtiöistäkin. Hän onkin toiminut urallaan vaativissa myynnin, markkinoinnin ja asiakkuusjohtamisen tehtävissä muun muassa Solteqin, Nordcloudin, Attidon ja Elisan palveluksessa.

*Mistä on hyvät B2B -asiakaskokemukset tehty? – Asiakaskokemuksen anatomia yritysten välisessä liiketoiminnassa. Jyväskylän yliopiston Kauppakorkeakoulu, Avance -johtamiskoulutus, 2017.

Teemat: Modernilla johtamisella parempaa työelämää I Älä tule paha johtaja, tule hyvä johtaja I Asiat, joita johtajat ajattelevat öisin I Asiakaskeskeisyydellä parempia tuloksia I Näin motivoit tiimisi huippusuorituksiin I Inhimillinen myynnin johtaminen I Eikö kauppa käy? Viisi askelta parempaan ostokokemukseen I Norsu tanssii posliinikaupassa – onnistuuko digimuutos ilman sirpaleita? I B2B-kokemuksen anatomia I Heittäydy rohkeasti I Vaikeuksista voittoon I Naisena olemisen rohkeus

Minna Ruusuvuori_Profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Asiakaskokemus | Digitalisaatio & Teknologia | Inspiraatio & Motivaatio | Johtaminen | Kasvu & Kehittäminen | Myynti & Markkinointi