fbpx
Niina-Ratsula-Banneri-1.jpg

Niina Ratsula

Liiketoiminnan eettisyyden asiantuntija

Niina Ratsula on puhuja, tutkija, tietokirjailija ja yrittäjä, jonka missiona on edistää kestäviä bisnesetiikan käytäntöjä, oikein toimimisen kulttuuria ja arvojen mukaista johtamista.

Toimitusjohtajien pikapotkut, vallan ja aseman väärinkäyttö, syrjintäväitteet, #metoo, rahanpesuskandaalit, ja lista jatkuu – bisnesetiikan kysymykset ovat edessämme päivittäin. Mitä voisimme oppia näistä ja varmistaa, että oma toimintamme on päivänvalon kestävää?

Näihin kysymyksiin Niina johdattelee kuulijansa tarinankerronnan, yritysmaailman esimerkkien, tutkimustulosten ja vankan käytännön kokemuksen kautta. Niina Ratsula on innostava ja monipuolinen esiintyjä, jonka puheenvuoroista paistaa läpi intohimoinen suhtautuminen aiheeseen. Niina haastaa kuulijansa näkemään yritysetiikan kaikki harmaan sävyt ihmisten päivittäisten tekojen, ei paperille kirjoitettujen julkilausumien kautta.

Niinalla on yli 10 vuoden monipuolinen kokemus kansainvälisistä bisnesetiikan ja compliancen kehittämis- ja johtotehtävistä Nokian ja Kemiran palveluksessa. Syksystä 2018 lähtien Niina on auttanut suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä eettisten ja compliance -käytäntöjen kehittämisessä Code of Conduct Companyn perustajayrittäjänä.

Suositut otsikot: Eettinen yrityskulttuuri kilpailuetuna | Miten johtajat edistävät (tai tuhoavat) oikein toimimisen kulttuuria? | Oikein toimimisen kulttuuri ja esimerkillä johtaminen | Eettisyys suomalaisessa työelämässä | Ethics at work - how to build culture of integrity?

Niina Ratsula

Niina Ratsula

Liiketoiminnan eettisyyden asiantuntija

    Lähetä kysely:

    Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

    Aihealueet:

    Asenne & Muutos | Johtaminen | Yhteiskunta & Tulevaisuus