Nina Rahkola Ivan Puopolo

Nina Rahkola & Ivan Puopolo - Puhuja

Toimittaja | Juontaja

Miten päädyin siihen, missä olen? Mikä vaikuttaa siihen, minne menen?

Vie tapahtumasi osallistujat ikimuistoiselle ja elämänmakuiselle matkalle, joka korostaa sisun, tekemisen ja rohkeuden merkitystä. Tämä on luento, joka inspiroi ja motivoi kuulijaa tekemään töitä tavoitteiden eteen ja tarttumaan mahdollisuuksiin epäröimättä. Tämä on puheenvuoro, joka kannustaa yleisöä luomaan elämäänsä edellytyksiä aktiivisille sattumille, jotka ovatkin yllättäen usein juuri ne käänteentekevät ratkaisun hetket. Mikä merkitys lähtötilanteellamme on siihen, mitä meistä voi kasvaa ja minne voimme päästä? Mikä on suurin esteemme matkalla kohti tavoitteita ja kuinka voimme ylittää ne?

TV:stä tutut journalistit, Nina Rahkola ja Ivan Puopolo, saivat lapsuudessa liki päinvastaiset lähtökohdat elämilleen. Siitä huolimatta he päätyivät samaan pisteeseen; heistä tuli yhdenvertaiset kollegat ja Suomen tunnetuimpien ajankohtaisohjelmien kasvot Suomen suurimmalla kaupallisella TV-kanavalla. He haastattelevat työkseen yhteiskunnan arvovaltaisimpia päättäjiä, parhaita asiantuntijoita ja kulttuurikentän kiinnostavimpia nimiä.

Kaksikon puheenvuoro on kiehtova kokonaisuus henkilökohtaista pohdintaa ja tieteen oivalluksia siitä, miten elämänpolkumme muotoutuvat. Millaisissa asioissa vaikutusvalta on itsellämme ja mikä on ennalta saneltua, ulkopuolelta ohjattua?

Faktoja, tutkittua tietoa, suurten ajattelijoiden oivalluksia ja kokemuksen opetuksia. Sitä on Ninan ja Ivanin puheenvuoro, joka kulkee otsikolla: Miten päädyin siihen, missä olen? Mikä vaikuttaa siihen, minne menen?

Teemat: Miten päädyin siihen, missä olen? Mikä vaikuttaa siihen, minne menen?

Nina Rahkola Ivan Puopolo

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys