Speaker-banner-1.png

Nora Rosendahl - Puhuja

Työelämän ja stressin tutkija ja kirjailija | Kasvuyrittäjä ja äiti

Nora Rosendahl on kasvuyrittäjä ja tutkija työelämän ja stressin saralla. Noran intohimona on tuloksellinen, ihmislähtöinen työskentelytapa – miten saavuttaa huippusuoritus, ajamatta itseään loppuun.

Nora oli aikaisemmin töissä liikkeenjohdon konsultoinnissa, jossa hän keskittyi teknologiayritysten transformaatioihin. Siinä häntä alkoi kiinnostaa ihmisen ja organisaation yhteispeli – miten muutos saadaan aikaan, ihmislähtöisesti? Nyt Nora on Fifth Corner Inc.:n COO, ja tutkii työn muutosta Aalto-yliopistossa. Fifth Corner Inc. auttaa työntekijöitä luomaan uusia, merkityksellisiä rutiineja. Nora Rosendahl on esiintynyt ja kirjoittanut mm. Financial Times 125 Women’s Forumissa.

Stressin hyvät ja huonot puolet ovat Noralle tuttuja. Hän on tehnyt 80+ tuntisia työviikkoja. Hän tuli raskaaksi esikoisensa kanssa, startupinsa vaikeassa murrosvaiheessa. Nora Rosendahl on itse käynyt jaksamisen äärirajoilla, ja oppinut sekä stressinhallintaa, että stressin hyödyntämistä huippusuorituksen saavuttamiseksi. Merkityksellinen työ ei ole stressitön työ.

 

Noran suosittuja puheenaiheita ovat muun muassa:

Kestävä suorituskyky

Stressin ja palautumisen yhdistelmällä kestävään oppimiseen, energiaan ja suorituskykyyn

Tehokas henkinen palautuminen ja uni

Miksi tarvitsemme lepoa? Palautumisen 4 elementtiä ja miten ne saavutetaan?

Taistele väsymystä vastaan

Kuinka voittaa kuormittava stressi, ehkäistä uupumusta ja selviytyä paineen alla?

Hyvinvoinnin johtaminen

Miksi ja miten nykyaikaisten johtajien tulisi johtaa hyvinvointia suoritusten rinnalla?

 

Teemat: AI, työn murros ja mitä se tarkoittaa ihmiselle | Stressi - oma tarina jaksamisesta ja huippusuorituksesta | Miksi tulevaisuuden tuloksellinen työ on ihmislähtöistä - ja miten se tehdään | Milleniaalisukupolvi työelämän tienraivaajina

Nora Rosendahl

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Yhteiskunta & Tulevaisuus | Yrittäjyys