09990006-e1548758165781.jpg

Paola Suhonen - Puhuja

Taiteilija | Yrittäjä

Paola on kasvanut yrittäjäperheessä, joka näkyy hänen ideologiassaan kaupallisuuden ja taiteellisuuden yhdistämisestä. Suhonen kuuluu uuden sukupolven kirkkaimpiin, uuden aallon Suomi-muotoilija nimiin ja yli 20 vuoden aikana hän on pystynyt rakentamaan vahvan, omaäänisen, visuaalisen maailman.

”Mahdollistamalla itsenäisesti omat taiteelliset projektit, saavutetaan kaikkein riippumattomin ja luovin tila.”

Mitä puheenvuorolta voi odottaa?

Paolan puheenvuoroissa yhdistyy vahva brändinrakennus osaaminen ja taiteellinen, loputtoman idearikas, vaihtoehtoisen markkinointiviestinnän rakentaminen. Hän ei usko perinteiseen brändäämiseen tai sisällöntuottamiseen, vaan visioi, että vahvat tuotemerkit ja ilmiöt syntyvät tekemällä poikkeksellisia, brandin omia, sisäisiä toimenpiteitä ja rikkomalla konventioiden rajoja.

Näistä hänellä itsellään on lukuisia käytännön esimerkkejä mm. Kuinka Ivana Helsinki on päässyt ensimmäisenä Pohjoismaisena muotimerkkinä osallistumaan maailman arvostetuimmille muotiviikoille Pariisiin, päänäytöskalenteriin. Ivana Helsinki on tullut tunnetuksi myös tarinankerronnastaan, seikkailuhenkisistä Superwood Festivaaleista ja New Yorkissa pyöritetystä Art Spacesta.

Taide ja Kaupallisuus kuuluvat yhteen

Ivana Helsingistä on Suhosen luotsaamana kasvanut kokonaisvaltainen muodin, muotoilun, musiikin, elämyssuunnittelun ja elokuvan suunnittelutoimisto. Suhosen visuaalisuus ja tunnelmamaailma nojaavat skandinaavisen ja slaavilaisen kulttuurin estetiikkaan. Mukana on aina kaipuu kauneuteen, loputtomille maanteille ja menneisyyden väkeviin tarinoihin.

Ivana Helsinki tunnetaan ennenkaikkea uuden aallon printtisuunnittelusta, persoonallisista leningeistä ja taiteellisenjohtajansa Paola Suhosen taideprojekteista.

Paola Suhonen on palkittu kahdella Suomen arvostetuimmalla taiteilijatunnustuksella, Pro Finlandialla ja Suomi-palkinnolla.

Paola Suhonen on ennen kaikkea yrittäjä, mutta myös taiteilija. Hänellä on kaksi maisteritasoista loppututkintoa, maailman arvostetuimmsta elokuvakoulusta, Hollywoodin American Film Institutesta ja Aalto Yliopistosta. Paola Suhonen toimii laulaja-lauluntekijänä Lone Deer Laredo -nimisessä Americana-Folk yhtyeessä.

Teemat: Luovuus ja Yrittäjyys | 10 tarinaa vaihtoehtoisesta markkinoinnista | What is tomorrow´s quality | Art Loves Business | Taide ja Kaupallisuus kuuluvat yhteen

Paola Suhonen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Johtaminen | Luovuus & Innovaatio | Myynti & Markkinointi | Yrittäjyys