Pata-1-e1539326497359.jpg

Patrick ”Pata” Degerman - Puhuja

Löytöretkeilijä

Patrick ”Pata” Degerman on Suomen ainoa ammattimainen löytöretkeilijä ja tunnettu mm. motivaatiopuheenvuoroistaan. Pata on suunnitellut ja johtanut useita retkikuntia jotka ovat vieneet miehen erittäin kylmiin olosuhteisiin napa-alueilla, syvimpiin viidakkoihin maailmassa. Näistä retkikunnista yhdeksän on ollut tutkimattomille alueille. Tämän lisäksi hän on kiivennyt n. 200 vuorta josta 24 ovat olleet ensinousuja (mm. Mt Sisu, Mt Finland ja Mt Suomi Etelämantereella).

Löytöretkien ja eri organisaatioiden suuria projekteja voi monin tavoin verrata toisiinsa. Usein kohdataan tuntemattomia asioita, jolloin tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan uusia toimintatapoja, tiimityötä ja luovaa ajattelua. Patrick ”Pata” Degerman antaa konkreettisten ja omakohtaisten sekä hauskasti kerrottujen ja upeasti kuvitettujen esimerkkien kautta kuulijat pääsevät näkemään mahdollisuuksia erilaisille toiminta- ja ajattelumalleille.

Pata paljastaa ääriolosuhteet yhdessä kohtaavan retkikunnan keinot kommunikoinnin ja tiimityön vahvistamiseen, luottamuksen rakentamiseen ja tavoitteiden asettamiseen sekä saavuttamiseen. Patan luennoissa  yhdistyvät seikkailut, sisältö, vahvat tarinat sekä tiimityön parhaat käytännöt. Patan luennot on tehty vahvistamaan tiimin yhteishenkeä ja nostamaan luottamus uudelle tasolle. Pata antaa konkreettisia vinkkejä ja keinoja tiimityön vahvistamiseen sekä oman rohkeuden, varautumisen ja hyvien päätösten lisäämiseen. Patan tyylille ominaisesti luennot ovat takuuvarmasti vauhdikkaita, mukaansatempaavia ja motivoivia. 

 

”Loistava ja innostava luento. Loppupäivän aikana siihen viitattiin monessa yhteydessä. Tuntui antavan ihmisille uutta virtaa. Saimme sitä, mitä toivoimmekin” –Tuomas Hakala, Arkkitehti, Helsingin kaupunki, Kaupunkiympäristön toimiala
”Esityksesi sopi kuin nenä päähän iltapäivän vihreän siirtymän teemaan ja varmasti motivoi ihmisiä ymmärtämään paremmin viestimme ilmastomuutoksen torjunnan ja vastuullisuustekojen tärkeydestä. Tapasi esiintyä sopi juurikin täydellisesti tälle yleisölle. Sain paljon positiivista palautetta tauoilla ja iltatilaisuudessa esityksestäsi ja miten mielenkiintoinen se oli.”

 

Patan ehdoton vahvuus on taito yhdistää kokemuksensa organisaatioiden ja työntekijöiden arkipäivään. Hän on puhunut duunareille kylmässä teollisuushallissa ja pörssiyhtiöiden johtajille kansainvälisissä tilaisuuksissa. Luennon sisältö muokkautuu sulavasti asiakastapahtumiin, johtoryhmän strategiapäivään, henkilökunnan kick-offiin tai isoon yleisötapahtumaan.

 

Referenssit:

”Esitys osui erinomaisesti kohderyhmän tilanteeseen. Patrick oli vahvasti energisoiva ja sai aikaan paljon keskustelua jälkikäteen. Esityksen punainen lanka pysyi hyvin kasassa ja väsymisen merkkejä ei yleisössä näkynyt, päinvastoin. Tulee olemaan jatkossa myös listallani.” Laura Lahdelta / YIT

”Innostava, vaikuttava, ikimuistoinen! Ajantaju katosi, kun kuunteli esitystä. Esitys ikään kuin imaisi mukaansa. Lämmin kiitos Pata, että olit mukana johtoryhmämme seminaarissa, tekemässä siitä ikimuistoisen.”

 

Lue lisää:
Pata Degerman: Syvän yhteistyön merkitys, kun kohtaamme tuntemattoman

Ilmastonmuutos by Pata Degerman

A moment with Patrick ’Pata’ Degerman

 

Teemat: The Uncomfortable truth on Climate Change | Mahdoton tehtävä Mount SISU | Etelämanner -93,0°C | Mentaalinen avautuminen uusille toiminta- ja ajattelumalleille | Syvää yhteistyötä korkeilla vuorilla” | Ilmastonmuutos

Pata Degerman

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Inspiraatio & Motivaatio | Johtaminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Luovuus & Innovaatio | Myynti & Markkinointi | Tiimityö | Ympäristö & Vastuullisuus | Yrityskulttuuri