Paula Kilpinen banneri 2

Paula Kilpinen - Puhuja

Yritysvalmentaja | Coach

Paula Kilpinen (KTT) on johdon neuvonantaja, yritysvalmentaja ja tietokirjailija, jonka intohimona on inhimillisempi työelämä. Hän on toiminut toimitusjohtajana, strategisena neuvonantajana, tutkijana ja yritysvalmentajana, ja on valmentanut kymmeniä yrityksiä ja satoja johtajia. Hän on kirjoittanut palkitun väitöskirjan, ja yhdeksi kevään puhutuimmista kirjoista nousseen teoksen Inhimillinen strategia. Paula Kilpinen valittiin Kauppalehti Faktan kyselyssä 25 johtajakuiskaajan joukkoon vuonna 2020.

Paula on myös viiden pojan äiti, ja hänellä on jatkuvasti monta rautaa tulessa. Hän innostaa rakentamaan itsensä näköistä työelämää ja kannustaa jatkuvaa oppimiseen ja uudistumiseen. Paulan puheenvuorot ovat yhdistelmä akateemisesti relevanttia tutkimusta, käytännöllistä arkeen sopivaa konkretiaa ja nimensä mukaisesti inhimillistä, omakohtaista otetta. Hänen jokainen puheenvuoronsa on innostava kutsu dialogiin, osallisuuteen ja toimijuuteen.

Kysytyimmät teemat (jokainen puheenvuoro voi koostua yhdestä tai useammasta teemasta).

Inhimillinen strategia: Puheenvuorossa haastetaan kuulijat ajattelemaan miksi voittamiseen ja vastustajien nujertamiseen tähtäävä strateginen ajattelu näivettää yrityksiä enemmän kuin kasvattaa niitä. Ja miksi iänikuinen sotaretoriikka on tullut tiensä päähän. Niille, jotka ovat aina ihmetelleet miksei strategia jalkaannu ja innosta työntekijöitä, puheenvuoro antaa vastauksen miksi sitä ei edes pidä jalkauttaa. Sillä strategia ei tee yrityksessä mitään, vain mielellä ja sydämellä sitoutuneet ihmiset tekevät. Inhimillinen strategia toteutuu, kun jokainen tuntee olevansa arvokas osa strategiaa.

Ihmisvastuullisuus: Paula innostaa kuulijoita miettimään, mitä ihmisvastuullisuus on ja miksi sen tulisi olla yhtä tärkeää kuin ympäristövastuullisuus. Työelämän murroksessa ihmiset kohdistavat katseensa yhä useammin omaan työnantajaansa vastuullisena ja inhimillisenä toimijana – tai jättävät yrityksen, joka ei tähän kutsuun vastaa. He haluavat tulla kohdatuiksi ihmisinä, eivät pelkästään työntekijöinä, resursseina tai talouskoneiston rattaina. Paulan puheenvuoro antaa työkaluja inhimillisiin ja vastuullisiin kohtaamisiin.

Tarkoitus ja merkitys: Ihmiset hakevat työltään yhä suurempaa merkityksellisyyttä. Mutta miten yrityksen tavoittelema tarkoitus saadaan sytyttämään merkityksellisyyden tunne, ja miten johtaa sitä arjessa? Puheenvuoro kertoo miten strategia voi vastata ihmisten kaipuuseen työn merkityksestä, oppimisesta ja osallisuudesta.

Kyvykkyydet ja uudistusmiskyky kasvun ajurina: Seuraavien vuosien aikana yli puolet työväestöstä tarvitsee uusia taitoja työssään. Miten tunnistaa tulevaisuudessa tarvittavat kyvykkyydet, ja miten sytyttää henkiöstön oppiminen ja uudistumiskyky palvelemaan yrityksen strategiaa? Paula avaa miten strategiset kyvykkyydet tunnistetaan, ja miten niitä johdetaan tukemaan yrityksen kasvua.

Inhimillinen ja vaikuttava johtaminen: Miten sytyttää ihmisten tahto, kyky, osallisuus ja toimijuus kohti yhteistä päämäärää? Paulan tarjoilee konkreettisen työkalupakin inhimilliseen ja vaikuttavaa johtamiseen. Inhimillisessä johtamisessa viestinnän ja esitysten rinnalle nousevat kohtaamiset ja dialogit. Arvostus, empatia ja uteliaisuus korvaa asiantuntijuuden. Ihmiset eivät kaipaa sankarijohtajaa, vaan aitoa ihmistä.

Tulevaisuuden työelämä: Miten työelämä muuttuu ja miten navigoida tulevaisuuden työelämässä ja hybridimallissa? Minkälaista strategiaa, kulttuuria, johtamista ja osaamista tulevaisuuden työelämä edellyttää?

Teemat: Ihmillinen strategia | Vaikuttava johtajuus | Tulevaisuuden työelämä | Uudistuskyvykkyys kasvun ajurina | Ihmisvastuullisuus

Paula_Kilpinen_Profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Johtaminen | Kasvu & Kehittäminen | Oppiminen | Yhteiskunta & Tulevaisuus