Pauli Kopu banneri

Pauli Kopu - Puhuja

Founder & CEO

Pauli Kopu, ilmiön rakentajana tunnettu, on tarinankerronnan ja luovuuden asiantuntija. Pauli on työskennellyt liikkuvan kuvan parissa koko uransa. Ohjaajana, käsikirjoittajana, tuottajana ja Puolustusvoimien taistelukuvaajana ollut Pauli Kopu palkittiin Cannesissa 2012 maailman lupaavimpana nuorena tuottajana. Hän on työskennellyt Los Angelesissa Rovion, NASAn ja NBAn sisällöntuottajana. Pauli Kopu on yksi YouTube-fanitapahtuma Tubeconin perustajista ja avainhenkilöitä startup- ja teknologiatapahtuma Slushin alkuvaiheiden luovassa tiimissä. Kopu on moderniin liikkuvaan kuvaan erikoistuneen KLOKin perustaja ja toimitusjohtaja. Yhtiön asiakkaita ovat suuret mainostajat ja vientiyhtiöt.

Miten tarinankerronta ja tiedonvälitys muuttuvat? Miten perinteinen yksikanavainen media sopeutuu mullistukseen? Entä miten käy tieteelle, journalismille ja yhteiskunnalliselle yhteenkuuluvuudelle, kun uutislähteet sirpaloituvat? Paulin uutuuskirja Media television jälkeen selvittää kuinka emme ole alkuunkaan valmistautuneita ja tietoisia siitä mitä tulee tilalle kun massamediat ovat saaneet rinnalle sosiaalisen median.

Media television jälkeen kertoo murroksen tarinan teknologian, liiketoiminnan ja luovuuden kautta. Nämä kolme saivat aikaan digitalisaation, joka muutti musiikin, printin ja lopulta television. Yli 50 vuotta jatkunut massamedian kausi on ohi. Kirjaa varten Pauli Kopu on haastatellut lukuisia kansainvälisiä asiantuntijoita median, viihteen, markkinoinnin, teknologian, akatemian, rahoituksen ja kasvuyrittäjyyden kentältä.

Teemat: Kuluttajakäyttäytyminen | Tutkimusmatka tarinoiden tulevaisuuteen | Visuaalisuuden merkitys yritystoiminnassa | Luovuus - Sisällöntuotanto & tarinankerronta tulevaisuudessa | Miten tarinankerronta ja tiedonvälitys muuttuvat

PAULI KOPU profiili

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Digitalisaatio & Teknologia | Luovuus & Innovaatio | Yrittäjyys