Pekka-Hyysalo-Bannerikuva.jpg

Pekka Hyysalo - Puhuja

BackFighter

Freeskilaskija Pekka Hyysalo oli ammattilaisuransa alkuvaiheessa, kun yksi sekunti muutti kaiken. Huhtikuussa 2010 hän joutui Ylläksellä vakavaan hyppyonnettomuuteen, sai hengenvaarallisen aivovamman ja oli koomassa kolmisen viikkoa. Vastoin synkkiä ennusteita hän kuntoutui sisun ja periksiantamattomuuden voimalla itsenäiseen elämään.

Hyysalo loi kuntoutumisensa tueksi FightBack brändin. Kun taistelu ranking sijoituksista vaihtui taisteluun hengestä, arvotkin menivät uusiksi ja nyt hän toteuttaa unelmaansa auttaa muita päävamman saaneita.

Matkalla onnettomuudesta tähän hetkeen, vastuullisuus on noussut yhdeksi Pekan tien määrittävistä tekijöistä. Miltä tuntuu, kun vastuu kaikesta viedään yllättäen pois ja onkin täysin muiden vastuulla? Entä mitä tapahtuu, kun ottaa vastuun omasta tiestään ja näkee vastuun mahdolllisuutena, jonka avulla vaikuttaa?

Nyt Pekka puhuu erilaisille yleisöille vastuullisuudesta ja sen merkityksestä. Hän puhuu teemasta yksilön näkökulmasta, herättäen kuulijan pohtimaan omaa vastuutaan – niin omaa elämää, toisia ihmisiä kuin koko maailmaa kohtaan. Meillä jokaisella on avaimet muutokseen, eteenpäin menemiseen, tavoitteisiin pääsemiseen ja  maailman paremmaksi muuttamiseen käsissämme, kun vain otamme vastuun. Vastuu on mahdollisuus, jota jokainen voi kantaa omien kykyjensä mukaan. Kysymys onkin siitä, miten sinä aiot käyttää tämän mahdollisuuden.

Pekka Hyysalo tunnetaan myös perustamastaan Team FightBackistä, ja hänet on valittu vuoden turkulaiseksi sekä Suomen positiivisimmaksi henkilöksi 2014, vuoden suomalaiseksi puhujaksi Evento Awards gaalassa 2016 ja hyvien tapojen lähettilääksi 2016.

Teemat: FightBack | Sisu

Pekka Hyysalo

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Johtaminen | Luovuus & Innovaatio | Myynti & Markkinointi | Nuoret | Yrittäjyys