Pekka Pohjakallio Banneri

Pekka Pohjakallio - Puhuja

Mentori | Kehitysjohtaja

Pitkänlinjan työelämän uudistaja Pekka Pohjakallio antaa luennoillaan johtajille, esimiehille ja asiantuntijatyön tekijöille avaimet hyvinvoinnin johtamiseen, uupumisen ennaltaehkäisyyn ja merkityksellisen elämän määrittämiseen. Pekan puhe antaa esimiehille konkreettisia työkaluja tiimin hyvinvoinnin johtamiseen ja siihen, miten viedä nämä opit osaksi jaksamista tukevaa yrityskulttuuria. Pekan puheenvuorot inhimillistävät ja avaavat teemoja, joita jokainen äärimmäisen vaativaa työtä tekevä on miettinyt, mutta joita liian harvoin pohditaan ääneen. Pekka Pohjakallion Hyvinvoinnin johtaminen -puheenvuoro käsittelee merkityksellisen elämän rakennuspalikoita, muuttuvan työelämän asettamia paineita, omia vahvuuksia, luovuutta ja innovointia sekä uupumuksen ennaltaehkäisyä, antaen omakohtaisten tarinoiden kautta kuulijalle uusia ajatuksia ja tarttumapintaa peilata omaa elämää sekä työtä uudesta näkökulmasta.

Pekka Pohjakallio on 20 vuoden high tech –uransa jälkeen innostunut ihmisestä. Miten muuttuvassa työelämässä pärjää? Miten pääsemme jaksamisesta innostukseen ja kukoistukseen? Kuinka luomme oman näköisemme merkityksellisen elämän?  Pekan DI-tutkinto on täydentynyt logoterapian ja positiivisen psykologian opinnoilla. 19 vuoden Nokia-uran aikana Pekka johti liiketoiminta-, markkinointi- sekä innovaatioyksiköitä, joissa teemana oli uuden luominen eri tavalla kuin ennen. Nokian jälkeen Pekka perusti Saku Tuomisen kanssa 925 Design-yrityksen, jossa muotoiltiin ajatustyöntekijän työviikkoa uudelleen ja tutkittiin, mitä ideoille tapahtuu yrityksissä. Tämän rinnalla Pekka toimi sijoittajana ja hallituksen jäsenenä useassa teknologia start-upissa. Tällä hetkellä Pekka Pohjakallio toimii mentorina ja kehitysjohtajana Hintsa Performance -yrityksessä.

Mitä Pekan puheenvuoroilta voi odottaa?

Pekka jakaa puheenvuoroissaan kokemuksia omasta elämästään ja havaintoja uraltaan, yhdistettynä tutkittuun tietoon ja faktaan luovuudesta, hyvinvoinnista, jaksamisesta sekä merkityksellisen elämän elementeistä. Hän pitää kuulijan otteessaan ja onnistuu tuomaan vaikeatkin teemat inhimillisiksi ja helposti lähestyttäviksi. Pekka puhuu avoimesti omasta kokemuksestaan uupumisen äärellä ja siitä, miten burnoutista on mahdollista nousta sekä selvitä. Pekan luento pitää kuulijan otteesaan ja antaa ajateltavaa sekä motivoi ottamaan oma elämä – ja hyvinvointi omiin käsiin. Hyvinvoinnin johtaminen – luento antaa kuulijalle ajateltavaa ja herättää viemään merkitykselliset pienet muutokset osaksi arkea. Juuri ne muutokset, jotka voivat olla merkittävä tekijä hyvään oloon, jaksamiseen, aitoon innostukseen ja sitä kautta tulokselliseen työntekoon.

Teemat: Työelämän vallankumous | Better Life, Better Peformance | Kuinka pärjäämme roboteille | Mindsetin muutoksen muuttava voima

Pekka Pohjakallio profiili

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Johtaminen | Juontaja & Moderaattori | Luovuus & Innovaatio