fbpx
Petra Gargano Banneri

Petra Gargano

Muusikko | esiintyjä | lauluntekijä

Petra Gargano – mitä jos oma tavoite ei olekaan sitä mitä lopulta haluaa, voiko u-käännöksen tehdä? On tärkeää muistaa tarkastella omia tavoitteita, onko ne oikeasti sitä, mitä lopulta haluaa?

Petra Gargano on MySpeakerin uusin valovoimainen puhujakiinnitys inspiraatiopuhujien joukkoon. Voimaannuttavan, koskettavan ja innostavan Petran puhe sisältää yllätyksellisyyttä. Tämän vaikuttavan tarinankertojan, taiteilijan puhe sisältää upeita musiikkiosuuksia. Keynotejen lisäksi Petran voi tilata bändinsä kera myös yrityksen erilaisiin tapahtumiin.

”Minua koskettaa puhe, jossa kuuluu eletty elämä. Mitä henkilökohtaisemmin puhuja uskaltaa kertoa tarinoitaan, sitä koskettavampi vaikutus. Tämä kaikki pätee myös musiikissa. Minulla on musiikissa positiivinen sanoma ja ehdottomasti samaa haluan välittää myös puheellani. Jos pitäisi yhdellä sanalla kuvata tunnetta, jonka haluaisin puheellani välittää se olisi toivo. Meillä kaikilla on tarina kerrottavana ja minä kerron yhden niistä.” -Petra Gargano

Petra on elänyt poikkeuksellisen nuoruuden ja lapsuuden, koska hän aloitti musiikkiuran jo 13 vuotiaana Tiktak -yhtyeen laulajana. Tiktak keikkaili vuosina 1999-2007 Suomessa ja ulkomailla. Uran varrelle mahtui neljä täyspitkää albumia. Tiktak oli Petralle tärkeä koulu musiikkibisneksestä ja ne vuodet olivatkin hänen elämänsä parasta ja samalla raskainta aikaa. Bändi kasvatti hänestä vahvemman ihmisen, mutta ei ilman uhrauksia: ”On vaarallista, kun lapset tekevät töitä aikuisten maailmassa” , Petra sanoo.

Petra Gargano on yläasteesta asti opiskellut, tehnyt musiikkia ja keikkaillut samaan aikaan. Hän on luonteeltaan tarkka ja kuvailee itseään perfektionistiksi. Musiikkiuran lisäksi koulutus ja opiskelu ovat hänelle tärkeitä teemoja. Pienestä asti hän halusi lääkäriksi. Lopulta hän päätyi opiskelemaan kemiaa Helsingin yliopistoon ja valmistui muutama vuosi sitten. Bändin lopettamisen jälkeen Petra Gargano aloitti uran sooloartisina. Tällöin käynnistyi myös hänen oma musiikin säveltäminen ja sanoittaminen.

Oman musiikin tekeminen avasi Petralle aivan uuden puolen musiikintekemisessä. Hänen täytyi luopua perfektionismista ja liiallisesta itsekritiikistä, jotta uuden luominen oli mahdollista. Tiktak-menneisyys loi aloittelevalle sooloartistille kovat paineet. Uran varrelle on mahtunut onnistumisia ja epäonnistumisia, mutta Petra kokee olevansa vasta alussa: ”koen, että teen parasta musaa just nyt”, hän sanoo. Petra Gargano on julkaissut kolme omaa albumia ja neljäs julkaistaan tammikuussa 2020.

Musiikin ohella hän on ollut mukana lukuisissa TV-projekteissa, kuten Vain Elämää, Tähdet tähdet ja Selviytyjät. Kaikki nämä projektit ovat olleet isoja kasvun paikkoja ja mahdollisuuksia testata hänen mottoaan: ”jos jokin pelottaa, se tarkoittaa sitä että se täytyy tehdä”. Musiikin tekemisen lisäksi hän on intohimoinen urheilija ja kiinnostunut hyvinvoinnista kaikissa muodoissa. Tärkein työ hänelle on kuitenkin olla äiti pienelle Noel pojalle.

Suositut otsikot: Mitä jos oma tavoite ei olekaan sitä mitä lopulta haluaa. Voiko u-käännöksen tehdä? On tärkeää muistaa tarkastella omia tavoitteita, onko ne oikeasti sitä, mitä lopulta haluaa? 

Petra Gargano Profiili

Petra Gargano

Muusikko | esiintyjä | lauluntekijä

    Lähetä kysely:

    Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

    Aihealueet:

    Asenne & Muutos | Johtaminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Luovuus & Innovaatio | Oppiminen