Petri Launiainen

Petri Launiainen - Puhuja

Kriisijohtamisen ja -viestinnän asiantuntija

Petrin puheenvuoroissa kuulijat viedään mukaan tosielämän kriiseihin ja hetkiin, jolloin parhaat oivallukset kriisinkestävyydestä on tehty. Puheenvuoroissa kuulijat saavat vastauksia kysymyksiin Mihin asioihin varautumisessa kannattaa panostaa? Mitä kriisitilanteissa kannattaa tehdä ja mitä ei ainakaan kannata tehdä? Miten tiimeistä saadaan kriisinkestäviä? Mitä on vastuullinen kriisijohtaminen?

Petri Launiainen on ollut mukana poliisin operatiivisessa toiminnassa yli 20 vuotta. Nyt yrittäjänä Petri auttaa organisaatioita selviämään erilaisista kriiseistä, kuten kybertilanteista. Petrin podcast-sarja Ex-poliisit on julkaistu Storytel-palvelussa.

Petrin puheenvuoroista kuulija saa käyttöönsä ajatuksia ja konkreettisia työkaluja, joilla oman organisaation varautumista ja kriisinkestävyyttä voi parantaa.

Petri Launiaisen kysytyimmät puheenvuorot:

Vastuullinen kriisijohtaminen
Jos organisaatio pyrkii toimimaan vastuullisesti, myös kriisijohtamisen ja kriisivarautumisen pitäisi olla vastuullista. Kaikki lähtee oman aseman tunnistamisesta ja oikeasta asenteesta.

Miten organisaatio selviää kriisistä? 
Kriisitilanteissa pitää tehdä oikeita asioita, oikeassa järjestyksessä. Huomio kiinnitetään erityisesti niihin asioihin, joihin voidaan itse vaikuttaa. Kriisit ovat keskenään erilaisia, mutta selviytymiskeinot ovat samanlaisia.

Kriisinkestävä tiimi
Tiimit ovat organisaation selkäranka ja erityisesti kriiseissä niiden merkitys korostuu. Organisaatio selviää kriiseistä tehokkaan ja kriisitietoisen tiimityön avulla. Pohja hyvälle tiimityölle luodaan jo ennen kriisiä.

Kriisijohtaminen ja -viestintä
Kriisitilanteiden tärkein elementti on kriisijohtaminen. Kriisiviestintä on puolestaan näkyvin elementti. Johtamisen ja viestinnän pitää toimia yhteen.

Teemat: Kun tilanne kuumenee, pää kylmenee

Teemat: Kun tilanne kuumenee, pää kylmenee

Petri Launiainen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Johtaminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus