Petteri Järvinen

Petteri Järvinen - Puhuja

Tietokirjailija | IT-vaikuttaja | Veteraaninörtti

Petteri Järvinen on nähnyt ja kokenut it-maailman vauhdikkaat käänteet aina 1980-luvun alusta lähtien. Matkan varrelta mukaan on tarttunut aimo annos tervettä realismia ja kriittisyyttä, mutta nörttihenkinen kiinnostus kaikkea uutta kohtaan on säilynyt. Järviselle ovat tuttuja niin älykodin puheohjaus, kryptovaluutat, tekoäly, kyberturvallisuus sekä ikääntyvän väestön digiongelmat sähköisen itsepalvelun viidakossa – ja kaikki siltä väliltä.

Koulutukseltaan Petteri Järvinen on diplomi-insinööri. Siitä huolimatta hän puhuu teknisistä asioista ymmärrettävästi ja innostavasti, huumoria unohtamatta. Jopa yleensä tylsäksi moititusta tietoturvasta saa kiinnostavaa, kun asiat esitetään oikealla tavalla, kokemuksia ja tarinoita unohtamatta. Oleellista on nähdä yhteydet tekniikan, ihmisten ja yhteiskunnan välillä.

Petteri Järvinen on pitänyt yli kaksituhatta puhe- ja koulutustilaisuutta. Hänet tunnetaan aktiivisena some-keskustelijana ja it-vaikuttajana. Järvinen on kirjoittanut yli 30 it-aiheista kirjaa ja toiminut kolumnistina yli 35 vuoden ajan. Hänet on palkittu valtion tiedonjulkistamispalkinnolla.

Teemat: "Kodin, työpaikan ja etätyön tietoturva", "Tekoäly ja digitalisaatio muuttavat maailmaa - miten pysyn mukana kehityksessä?", "Työelämän digitaidot", "Omien henkilötietojen suojaaminen verkkomaailmassa", "Parempia Teams-palavereita kotitoimistosta tekniikan avulla", "Suomi ja kyberturvallisuus", "IT-trendit ja tulevaisuuden digimaailma", "Verkkorikollisuus ja henkilökohtainen turvallisuus"

Petteri Järvinen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Digitalisaatio & Teknologia