Pirjo Suhonen

Pirjo Suhonen - Puhuja

Tuottaja

Pirjo Suhonen on vuosikymmeniä toiminut erilaisissa rooleissa luovaa liiketoiminta harjoittavissa yrityksissä. Pirjo on toinen Ivana Helsinki nimisen suomalaisen muoti- ja muotoilumerkin perustajista. Pirjo vastasi yli 20 vuoden ajan Ivana Helsingin markkinoinnista, kotimaisesta ja ulkomaisesta myynnistä ( sekä tuote- että suunnitteluosaamisen myynnistä), tuotteistuksesta ja yhteistyökumppaniprojekteista. Pirjolla on vankka kokemus kv. myynnistä erityisesti Japanissa ja Koreassa.Pirjo on järjestänyt kymmenittäin tapahtumia kuten näytöksiä ja näyttelyitä ja vastannut messuosallistumisista niin Kiinassa kuin Tanskassa.

 

Pirjo Suhosella on syvällinen lisenssiliiketoiminnan osaaminen. Hän on neuvotellut lukuisia lisenssiliiketoimintaan pohjautuvia yhteistyösopimuksia suoraan niin kotimaisten kuin kansainvälisten toimijoiden kuten mm. Carrefour ( FR), Uniqlo ( JP), Top Shop ( UK) Specsavers (Fi), Coca Cola ( US), SOK( FI) kanssa. Pirjo on ollut konsultoimassa ja mentoroimassa useita suomalaisia luovaan liiketoimintaan keskittyviä yrityksiä. Pirjo on tuottanut Yle lle kuluneen vuoden sisään kaksi radio-ohjelma-sarjaa: ” Muoti Suomen omatunto” ja ” Työnä oma elämä”. Siltala kustantamo julkaisi syksyllä 2020 Pirjon kirjoittaman ” Onnellisten lasten salaisuudet” tietokirjan. Pirjo Suhonen on aikaansaava, idearikas osaaja, joka oman yrittäjätaustansa takia ymmärtää, millaisella tekemisellä erotutaan ja aikaansaadaan liiketoimintaa.

 

Vuonna 2022 julkaistavassa kirjassaan Vapaus valita, Pirjo käsittelee elämän suuria ja pieniä valintoja, sekä niiden merkityksellisyyttä. Kirja haastaa kysymystä yhteiskuntamme rakenteista ja sitä, määrittelevätkö ne ennalta naisten elämän suuntaa. Vapaus valita perustuu 22 naisen kertomuksiin omista elämänvalinnoistaan ja kuvaa sitä, minkälaisia käännekohtia nämä valinnat ovat heidän elämään tuoneet.

 

Teemat: Menestyvä myyjä | Tuotemerkistä merkkituotteeksi | Luova brändinrakentaminen | Menestyvä yrittäjä | Onnellisten lasten salaisuudet | Vapaus valita

Pirjo Suhonen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Kasvu & Kehittäminen | Luovuus & Innovaatio | Myynti & Markkinointi | Yrittäjyys