Salla Seppä banneri

Salla Seppä - Puhuja

Chief Customer Experience Officer

Hyvä asiakaskokemus on erinomainen tapa rakentaa kilpailuetua ja nykyisin yksi yritysten ehdottomista menestyksen edellytyksistä. Miten ikimuistoista, erottuvaa asiakaskokemusta rakennetaan ja johdetaan? Mikä on strategisten valintojen / brändin / yrityskulttuurin & henkilöstökokemuksen rooli asiakaskokemuksen tuottamisessa? Miten organisoituminen ja prosessit tai esim. tunnekokemuksen johtaminen liittyvät asiakaskokemukseen? Miten tiimi saadaan innostettua mukaan luomaan erottuvaa, brändiä vahvistavaa asiakaskokemusta? Voidaanko asiakaskokemuksella luoda ja vahvistaa merkityksellisyyden tunnetta? Mm. näistä aiheista Salla Seppä puhuu intohimoisesti, inspiroivasti ja kokemuksensa pohjalta.

Salla Seppä toimii kansainvälisen johtajuus- ja bisnesseminaariyritys Nordic Business Forumin asiakaskokemusjohtajana (Chief Customer Experience Officer). NBF on tunnettu ja palkittu ensiluokkaisesta asiakaskokemuksestaan. Salla Seppä vastaa yrityksessä asiakaskokemuksen johtamisesta, kehittämisestä, mittaamisesta ja toimeenpanosta tiiminsä kanssa ja on kysytty puhuja ja sparraaja asiakaskokemuksen johtamisen saralla. Hyvän johtamisen puolestapuhujana myös mentorointi on Salla Sepän sydäntä lähellä.

Ennen nykyistä rooliaan Salla toimi noin 15 vuotta mm. erilaisissa brändi- ja markkinointirooleissa Nokiassa ja Microsoftissa. Salla Seppä on myös julkaissut kirjan “Menestys syntyy asiakaskokemuksesta – B2B-johtajan opas (Alma Talent, 2021) yhdessä neljän muun kirjoittajan kanssa, tuottanut samannimistä podcast-sarjaa, kuuluu Bonfire Business Median bisnesvaikuttajayhteisöön ja on toiminut mm. Myynti & Markkinointi -lehden vierailevana päätoimittajana.

Teemat: Ikimuistoinen asiakaskokemus | Asiakaskokemuksen johtaminen | Asiakaskokemus ja henkilöstökokemus

Salla Seppä

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Asiakaskokemus | Johtaminen | Kasvu & Kehittäminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Myynti & Markkinointi