SannaLAakkiobannerikuvakotisivuille

Sanna Laakkio - Puhuja

Rohkeus saarnaaja

Sanna Laakkio on markkinoinnin moniottelija, liiketoiminnan kehittäjä ja muutoksen ajuri -minne ikinä työelämä on häntä vienytkään. Markkinointiliiton kipparina Sanna haluaa tarjota työkaluja jatkuvassa markkinoinnin muutoksessa mukana pysymiseen, sekä fiksua oppimista markkinoinnin ja itsensä johtamisen sekä kehittämisen tiimoilta. Sannan työn ja tekemisen keskiössä ovat aina olleet muutos, kaupallisuus, asiakkaat ja ihmiset. Nämä ovat myös teemoja, joita hän avaa puheenvuoroissaan erilaisille yleisöille.

Sannan ajatuksia ravistelevat puheenvuorot markkinoinnista ja työelämästä herättävät työyhteisöt tarkastelemaan omaa tekemistään ja johdattaa kuulijan työn merkityksellisyyden sekä omien vahvuuksien tunnistamisen ja käyttämisen äärelle. Sanna tarjoaa kuulijalle uusia ajatuksia oman tekemisen tarkasteluun, ymmärrystä uudenlaiseen yhteistyöhön ja kriittistä mutta lempeää ja rakkaudellista oman ja muiden toiminnan kyseenalaistamista sekä oman agendan muuttumista yhteisen hyvän tavoittelemiseksi.
Yksi Sannan puheiden punaisista langoista on markkinoinnillisen asenteen omaamisen merkitys – niin omassa arjessa kuin työelämässä.

Sannan puheenvuorot sopivat erityisen hyvin uusien näkökulmien herättäjäksi työyhteisöille, joissa ollaan muutoksen äärellä sekä tiimeille, joissa halutaan motivoida yksilöitä sisäisen motivaation, työn merkityksellisyyden ja omien vahvuuksien tunnistamisen pariin.

”Haluan rohkaista jokaista olemaan rehellisen rohkeita ja lempeitä omassa elämässään ja arjessaan. Sydän edellä tekee aina oikeita päätöksiä.”

Teemat: Rehellistä rohkeutta

Sanna LAakkio

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Juontaja & Moderaattori | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Luovuus & Innovaatio | Myynti & Markkinointi | Oppiminen