Sanna Wester Bannerikuva

Sanna Wester - Puhuja

Yrittäjä | Toimitusjohtaja | Soul searcher

Sanna Wester on kokenut johtaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnista, brändeistä ja johtamisesta kansainvälisissä yrityksissä. Nykyään hän on pk-yritysten apuna sparrauksen, strategiatyöskentelyn, kehittämisen ja hallitustyöskentelyn kautta. Sanna on ollut töissä mm. Unileverillä, Fazerilla, Telialla ja Honkarakenteella johtoryhmätasolle saakka, ja yrittäjänä hänen asiakkaitaan ovat olleet esimerkiksi Fiskars, Paulig, TBWA ja Lumme Energia. Lisäksi Sanna on perustajana ja hallituksen puheenjohtajana Aamu Partnersissa, joka on keskittynyt pk-yritysten kasvun edistämiseen.

Johtamisen ja strategian uudistamiseen liittyvien teemojen lisäksi sosiaalinen vastuullisuus ja merkityksellinen elämä ovat teemoja, joiden ympäriltä Sanna käy pitämässä paljon puheenvuoroja. Viime vuonna Sanna toimi vapaaehtoistyössä Ugandassa auttamassa ja opettamassa vankalla kokemuksellaan maaseudun köyhiä naisia yrittäjyydessä ja oman taloutensa vakauttamisessa. Luku- ja kirjoitustaidottomien naisten voima ja tahto parempaan oli niin vaikuttava, että hän päätti jatkaa auttamista. Sanna jatkaa työtä nyt hallituksen jäsenenä SustainME -organisaatiossa Ugandassa, ja osallistuu esimerkiksi varainhankintaan ja strategiatyöhön paikallisten naisten hyväksi. Tavoitteena on saada rakennettua naisten oma Women’s Center, jossa maaseudun naisilla olisi mahdollisuus terveydenhoitoon, perhesuunnitteluun, luku- ja kirjoitustaidon opetukseen sekä yrittäjyyteen ja ammatillisiin taitoihin liittyvään koulutukseen.

Sanna Wester on puhujana innostava ja mukaansatempaava, ja saa jatkuvasti positiivista palautetta esiintymisistään. Hänen tyylinsä on rento ja kannustava, ja hän on kotonaan yhtä lailla pienien ryhmien kuin isojen yleisöjen edessä.

”Asiantunteva, sympaattinen ja helposti lähestyttävä!”
”Sanna Wester oli loistava. Hänellä on hyvä tyyli nivouttaa teoria koko ajan käytännön esimerkkien kautta.”
”Mukava, valoisa ja rauhallinen ammattilainen. Paljon ahaa-elämyksiä jäi takkiin – kiitti!”

Teemat: Vastuullinen yrittäminen | Sosiaalinen vastuullisuus | Yrittäjyys | Uudet strategiat | Liiketoiminnan kasvattaminen | Merkityksellinen elämä

Sanna Wester Profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Strategia | Ympäristö & Vastuullisuus | Yrittäjyys