Sari-Havas-002-WEB-1-e1549613710988.jpg

Sari Havas - Puhuja

Näyttelijä | Kouluttaja

Vapauta piilokapasiteetti organisaatiosi käyttöön
Mitä saavuttaisit jos saisit 30% lisää tehoa tekemiseen?
Löydä käyttöösi piilossa lymyilevä kapasiteetti – Avaa energiaa jarruttavat solmut!

Pitkän uran näyttelijänä tehnyt Sari Havas on koonnut yhteen tiimityön, kohtaamisen ja rakentavan vuorovaikutuksen parhaat käytännöt. Sarin valmennuksissa käytettävät metodit toimivat todistetusti niin teatterityöskentelyssä kuin missä tahansa ihmisten välisessä yhteistyössä.

Sari käsittelee puheissaan itsensä tuntemisen ja toimintatapojen tunnistamisen merkitystä, aidon kohtaamisen arvoa, tunnelmajohtamista, sekä luovuutta, ihmisyyttä ja vuorovaikutusta.

Sarin intohimo ja loputon innostuksen lähde on ihmisyyden jatkuva tutkiminen. Parisuhde- ja seksuaaliterapeutin opinnot veivät Sarin tarkastelemaan ihmisyyttä vielä syvemmin. Hän yhdistääkin luennoillaan tutkitun tiedon, omakohtaiset kokemukset, osallistavat harjoitukset sekä näyttelijän taitonsa. Hän tuo esiin tilanteita, joihin kuulija pystyy samaistumaan. Kuulija oppii ratkomaan omassa työyhteisössä piileviä ongelmia – ja oppii vapauttamaan tiimissä piilevän potentiaalin.

Puhujana ja valmentajana Sari tunnetaan tavastaan olla läsnä yleisölle ilman powerpointteja tai tekniikkaa – luomuna ja luovasti. Hänen luentonsa keskiössä on aito kohtaaminen. Sari Havas herättelee yleisöä vuorovaikutteisten harjoitusten avulla ja johdattaa avoimeen keskusteluun. Hän opettaa tiimin yksilöitä kohtaamaan toisensa ja luomaan rakentavan vuorovaikutuksen, jonka avulla on jatkossa helpompi vahvistaa vahvuuksia ja kehittää heikkouksia. Vain sen, minkä tiedostaa pystyy muuttamaan ja vain vuorovaikutuksen avulla voidaan saada koko tiimi toimimaan yhteisen tavoitteen eteen. Sarin luennolta saadut työkalut, opit ja kokemukset auttavat rakentamaan, kehittämään ja parantamaan henkilödynamiikkaa, tiimityötä ja sitä kautta koko yrityskulttuuria.

Sari puhuu yleisöille etätyössä jaksamisesta!

Etätyö- aikana keskustelunaiheeksi on noussut jaksaminen. Sari haluaa tuoda koulutuksessa esille sen, miten kaikki luovat todellisuutta ja ilmapiiriä pitämällä huolta omasta jaksamisesta ja tiimin kannustamisesta.”Valmennuksen tavoitteena on, että organisaatio toimii paremmin, työyhteisö saa enemmän aikaiseksi ja kaikki voivat paremmin. Moni yllättyy, kun havahtuu huomaamaan vanhat toimintatavat ja syyt, jotka siihen ovat liittyneet. Saan porukat innostumaan harjoitteista ja heittäytymään. Otan huumorin mukaan, enkä syyllistä ketään. Usein kuulen harjoitusten aikana paljon naurua, iloa ja pulppuilevaa luovuutta. Harjoitteeni auttavat muistamaan ja omaksumaan uusia toimintatapoja. Kun laittaa itsensä likoon, sen muistaa.”

Katso myös Sarin valmennus: Timanttinen työilmapiiri

Teemat:

Sari Havas valmennus

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Tiimityö