fbpx
Sari-Havas-002-WEB-1-e1549613710988.jpg

Sari Havas

Näyttelijä | Kouluttaja

Sari Havas on koko kansan tuntema näyttelijä. Hän käy jatkuvasti pitämässä vuorovaikutus-, esiintymis-improvisaatio ja työhyvinvointikoulutusta ympäri Suomen lukuisissa yrityksissä ja yhteisöissä.

Tunteiden käsittely on keskeistä näyttelijäntyössä. Työyhteisössä tunteet vaikuttavat kaikkeen toimintaan. Tunteiden oikea esille tuonti ja hallinta vuorovaikutustilanteissa erottaa menestyjät häviäjistä. Valmennuksissa Sari Havas käyttää toiminnallisia menetelmiä. Valmennettavien oma tunnekokemus luo pysyvän muistijäljen, pelkkä puhe unohtuu pian, samoin powerpointit.

Yleisimpiä valmennuksien teemoja ovat: a) vuorovaikutuksen parantaminen b) kehon kieli c) voimavarojen nostatus d) esiintymisvalmennus. Sari on valmentanut 2000 –luvulla lähtien lukuisissa yrityksissä ja muissa organisaatioissa kaikilla tasoilla toimitusjohtajasta lähettiin.

Hyvä palaute ja innostava vuorovaikutus saa hänet syttymään kerta toisensa jälkeen. ”Jokaisen meistä on tärkeää saada asiansa ilmaistua vakuuttavasti, oli sitten kyse työpaikan palaverista, luennosta, myymisestä, puheesta juhlissa tai politiikassa. Esiintyjän puhe voi olla mieleenpainuva tai se voi haihtua kuulijan mielestä hetkessä. Jokaisen on mahdollista oppia vakuuttavaksi esiintyjäksi ja puhujaksi, jonka puhe jättää kuulijan mieleen pysyvän muistijäljen ja tunnekokemuksen”, lupaa Sari Havas.

Sarin koulutuksissa vahvuuksia opitaan hyödyntämään ja heikkouksia lähdetään kehittämään. Pelkojen ja epävarmuuksien sijalle saadaan varma ja innostunut esiintyjä, joka jopa nauttii esiintymisestään.

Katso myös Sarin valmennus: Timanttinen työilmapiiri

Suositut otsikot:

Sari Havas valmennus

Sari Havas

Näyttelijä | Kouluttaja

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Kommunikaatio & Vuorovaikutus