Susannarantanenbanneri

Susanna Rantanen - Puhuja

Vaikuttava Työnantajabrändi

Susanna Rantanen on modernin osaajamarkkinoinnin suomalainen pioneeri ja toimialan kehittäjä. Susanna tunnetaan modernin työnantajabrändäyksen mestarina sekä HR:n ja liiketoiminnan nätisti yhteen paketoivana strategisena ajattelijana. Hän on työskennellyt, opastanut, valmentanut, kehittänyt, jalkauttanut ja sparranut nopeasti kasvavia ja skaalautuvia yrityksiä osaajayleisöön vaikuttamisen keinoissa vuodesta 2002 lähtien. Häntä pidetään inspiroivana, innostavana ja asiansa tuntevana valmentajana, joka haastaa kuulijaa pääsemään eroon jakkiintuneista vanhoista käsitteistä ja toimintatavoista.

Susannan yritys Employee Experience Agency Emine (https://emine.fi) on nimetty TOP 10 European Employer Branding Agencies -listalle vuonna 2020 yhdysvaltalaisen HR Tech Outlookin toimesta. Yritys on Suomen ensimmäinen, ja toistaiseksi myös ainoa täysin osaajamarkkinointiviestintään erikoistunut toimisto.

Hänen viikottain ilmestyvä Vaikuttava Työnantajabrändi -podcastinsa on noussut Suomen suosituimmaksi HR-podcastiksi. Podcastille nimensä antanut Vaikuttava Työnantajabrändi -metodi on näyte Susannan erityisestä osaamisesta, jossa yhdistyvät 20 vuoden kokemus kasvuyritysten rekrytointien ja johtamiskulttuurin kehittämisestä moderniin markkinointiin, sisällöntuotantoon ja tarinallistamisen taitoon.

Emine lienee niitä harvoja suomalaisia B2B-yrityksiä, jolla on itseään faneiksi kutsuva vannoutunut seuraajien ja puolesta puhujien yleisö. Siinä muuten kiteytyy Vaikuttava Työnantajabrändi -metodin todellinen vaikuttavuus.

Teemat: Rekrytointi | Työnantajakokemus | Työnantajabrändi | Johtamiskulttuuri | Perehdyttäminen

Susanna Rantanen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Johtaminen