fbpx
Suvi-4-1.jpg

Suvi Widgren

Toimitusjohtaja

Rohkeus elää, menestyä, epäonnistua, oppia ja ennenkaikkea nauttia!

Intohimoinen businessnainen, sijoittaja, inspiroiva ihmisten johtaja ja rohkea päätöstentekijä Suvi Widgren lähti parikymppisenä yrittäjäksi ja kaikista epäilyistä huolimatta kasvatti sen yli 30 hengen menestyväksi kasvuyritykseksi. 10 vuotta myöhemmin hän teki onnistuneen EXIT:in ja vei perheensä niillä rahoilla vuoden kestävälle maailmanympärysmatkalle.

Suvin ensimmäinen ulkopuolinen sijoitus päättyi komeaan konkurssiin, mutta hän oppi valtavasti. Nykyään hän toimii Smartumin toimitusjohtajana ja johtaa valtavaa muutosta parikymmentävuotta vanhassa perheyrityksessä. Suvilla on yli 15 vuoden johtamiskokemus. Hän on vaikuttanut useassa yrityksessä sekä yhteiskunnallisissa työryhmissä. Hän on rakentanut ja valmentanut unelmatiimejä, johtanut kasvua, muutosta, menestystä ja kriisejä. Hänellä on vahva liiketoimintaosaaminen sekä avoin asenne. Suvi on jo nuorena uskaltanut toteuttaa monta unelmaa, joista monet vasta haaveilevat.

Suvilla on poikkeuksellinen tapa nähdä mahdollisuuksia, tarttua toimeen sekä oppia virheistä. Menestys vaatii vahvaa itsensä johtamista, pohjatonta itseluottamusta ja intohimoa elämää kohtaan.

Teemat: Henkilökohtainen kasvu vaatii rohkeutta | Johtaminen yrityksen alussa, menestyksessä, kriisissä, muutoksessa ja konkurssissa

Suvi Widgren

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Johtaminen | Kasvu & Kehittäminen | Yrittäjyys