fbpx

Teemu Jäntti

Yrittäjä I Lohkoketjukonsultti I Työhyvinvoinnin digitalisoija

Teemu Jäntti on lohkoketjujen ja työhyvinvoinnin vaikuttaja. Hän on toinen perustajista ja vastuussa Emooterin digitaalisen työhyvinvoinnin, joka perustuu työn imuun, palvelun kasvusta. Palvelun tavoitteena on olla sinun virtuaalinen hyvinvointiassistenttisi, joka tukee sinua niin hyvinä kuin haasteellisina aikoina.

Hän toimii myös lohkoketjukonsultoinnista vastuullisena Siili Solutions Oyj:llä. Hän on Blockchain Forum Finland ry:n hallituksen jäsen ja toimii yhtenä yhdistyksen aktiivisista vaikuttajista niin yritysten, toisten yhdistysten kuin lainsäätäjien ja regulaattorin suuntaan.

Aiemmin työurallaan Teemu Jäntti on toiminut kehitys- ja johtotehtävissä keskittyen erityisesti HR:n, talouden ja toimitusketjun hallinnan prosesseihin sekä palveluiden tuotteistamiseen ja johtamiseen. Lisäksi palveluliiketoiminnan yritysostot ja laajeneminen uusiin maihin ovat tulleet tutuksi. Hän on kokenut myös palveluiden ulkoistamisen edut ja haitat sekä asiakkaana että palveluntarjoajana.

Vapaa-aikansa hän viettää urheillen joko yksin tai lasten kanssa. Urheilun lisäksi hän palautuu lukemalla ja mökkeilemällä. Hänet löytää myös reissusta nauttimassa auringosta, rinteistä tai hyvästä ruoasta/musiikista

Teemat: Lohkoketjut media-alalla ja markkinoinnissa | Lohkoketjut kiertotalouden vauhdittajana | Lohkoketjut turismissa ja matkailualalla

Teemu Jäntti

Teemu Jäntti

Yrittäjä I Lohkoketjukonsultti I Työhyvinvoinnin digitalisoija

    Lähetä kysely:

    Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

    Aihealueet:

    Digitalisaatio & Teknologia | Hyvinvointi & Terveys | Johtaminen | Yhteiskunta & Tulevaisuus