Teemu Packalen

Teemu Packalen - Puhuja

Urheilija

Haluatko motivoida tiimiäsi ja saavuttaa yhdessä tavoitteet? Haluatko antaa yleisöllesi inspiraatiota, motivaatiota ja rohkeutta kulkea kohti pitkin omaa polkuaan? Tämä on puhe, joka nostaa motivaation ja itseensä uskomisen uudelle tasolle. Teemun motivoivan luennon jälkeen yleisössä vallitsee voittajafiilis, ja omasta tekemisestä uskalletaan olla ylpeitä! Teemun puheenvuorot on tehty tiimeille, joissa kaivataan motivaatiota, sekä halutaan nostaa asenne ja tekeminen oikealle tasolle, kun lähdetään kulkemaan kohti uusia tavoitteita. Teemun inspiroiva tarina antaa kuulijalle tarttumapintaa oman elämän kipukohtiin ja keinoja kääntää vaikeudet oppimiskokemusten kautta voimavaroiksi. 

Teemu Packalén on yksi harvoista suomalaisista vapaaottelijoista, joka on otellut UFC:ssä. Teemu on palkittu UFC tapahtuman parhaana ottelijana, ja hän on voittanut suomenmestaruuden kolmessa lajissa.

Teemu jakaa puheissaan omakohtaisen tarinansa, jossa käydään läpi polku tavoitteiden saavuttamisesta, epäonnistumisista ja sitä kautta uudestaan oman itsensä löytämiseen ja uusien tavoitteiden määrittämiseen. Mitä rohkeus pohjimmiltaan on? Kuinka oppia tuntemaan aito itsensä? Entä miten määritellään merkitykselliset tavoitteet ja saavutetaan ne?

Puhujana Teemu on äärimmäisen inspiroiva, karismaattinen ja läsnäoleva. Hän ottaa tilan haltuun, höystää puhettaan huumorilla ja saa yleisön elämään tarinan käänteissä täysillä mukana. Teemu yhdistää luennollaan koukuttavasti oman tarinansa sekä oppinsa ammattiurheilijan näkökulmasta mm. Tavoitteiden saavuttamiseen, henkiseen vahvuuteen, hyvinvointiin sekä paineiden sietämiseen ja motivaation kasvattamiseen sekä ylläpitämiseen. Teemun puhe valaa uskoa ja motivaatiota omaan tekemiseen, ja muistuttaa että tavoitteet on oltava korkealla ja omasta tekemisestä uskallettava olla ylpeä.

Teemun puhe antaa kuulijalle itseluottamusboostin, joka vaikuttaa elämän jokaiseen osa-alueeseen vielä pitkään puheenvuoron jälkeen!

Teemulle luentojen yksi tärkeä kohderyhmä ovat myös nuoret, joille hän haluaa toimia esimerkkinä siitä, kuinka rohkeutta on tuntea itsensä – ja olla juuri sitä mitä on. Teemu jakaa nuorille omia kasvukokemuksiaan avoimesti, kaunistelematta ja inhimillisesti peilauspintaa tarjoten. Teemun nuorille suunnatussa luennossa korostuu itsetuntemuksen merkitys, aitous sekä rehellisyys ja rohkeus tehdä omannäköisiä valintoja.

Teemat: Sisäinen motivaatio | Voittaa voi aina

Teemu Packalen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Inspiraatio & Motivaatio | Juontaja & Moderaattori | Kasvu & Kehittäminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Luovuus & Innovaatio | Nuoret