Terhi-Majasalmi-Bannerikuva.jpg

Terhi Majasalmi - Puhuja

Varallisuusvalmentaja | Sijoittaja | Yrittäjä

Terhi Majasalmi on sarjayrittäjä, raha- ja sijoitusmaailman mielipidevaikuttaja sekä kiinteistösijoittaja. Oman taloutensa hoidosta hän kiinnostui vuonna 1995 isän työttömyyden myötä. Terhin oma vaurastumistarina alkoi 31.3.1998, kun hän talletti ensimmäisen 1000 markkaansa ASP-tilille.

Vuosien varrella Terhi on tehnyt monipuolisesti töitä vaurastumisen ympärillä. Esikoisteos Totuus taloudestasi ilmestyi vuonna 2012, Koululaisen rahakirja 2016 ja Rikastamo 2018. Vuonna 2013 sai ensi-iltansa tv-ohjelma Kirsi ja himoshoppaajat, jossa Terhi esiintyi asiantuntijana. Terhi on kotimaassaan kysytty puhuja ja valmentaja. Hän on myös esiintynyt ulkomailla, muun muassa Englannissa ja Sveitsissä. Viimeiset kuusi vuotta Terhi on sijoittanut aktiivisesti Yhdysvaltojen kiinteistömarkkinoille.

Terhi Majasalmi loi Vauras Nainen -konseptin vuonna 2008. Kymmenessä vuodessa Vauras Nainen on kasvanut valmennusten, puhekeikkojen, tv- ja radioesiintymisten ja lukuisten blogikirjoitusten myötä 54 000 jäsenen Facebook-yhteisöksi. Vauras Nainen -palveluihin kuuluvat Vauras Nainen -jäsenyys, -illat ja -valmennukset.

Teemat: Oma talous | Sijoittaminen | Sijoittamisen psykologia

Terhi Majasalmi

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Yrittäjyys