Tero KArhu

Tero Karhu - Puhuja

Toimittaja| Media-alan opettaja | Ex-ammattijalkapalloilija

Haluatko motivoida tiimiäsi, syventää tiimihenkeä ja samalla kasvattaa itseohjautuvuutta? Tero Karhun Meidän jengi -luento on suunnattu tiimeille, jotka haluavat kehittyä, tunnistaa yksilön vahvuudet ja ottaa ne käyttöön lopputuloksena menestynyt, hyvinvoiva tiimi.

Teron puhe käsittelee tarinoiden, tutkitun tiedon, opetusten ja oivallusten kautta työelämän kolmea tärkeää teemaa: itseohjautuvuutta, vuorovaikutustaitoja sekä työn merkityksellisyyttä. Kuulija pääsee luennolla pohtimaan omia vahvuuksiaan, osaamistaan ja arvojaan sekä sitä, mitä tarvitsisi juuri nyt kehittyäkseen ja kehittääkseen osaamistaan.

Teron motivoiva puheenvuoro tiimeille perustuu ajatukseen joukkueiden menestystarinoista, jotka rakentuvat yksittäisen pelaajan itsetuntemuksesta, omien vahvuuksien ja heikkouksien tiedostamisesta sekä oman roolin ymmärtämisestä osana tiimiä. Toimiva vuorovaikutus on askel kohti turvallista ympäristöä, jossa jokainen voi kokea olevansa aidosti läsnä, kuultu ja huomattu. Luottamus taas mahdollistaa kehittymisen kannalta tärkeän rakentavan palautteen antamisen. Monipuolisen uran median parissa tehnyt toimittaja, juontaja, käsikirjoittaja ja ex-ammattijalkapalloilija Tero Karhu käyttää puheissaan omakohtaisia tarinoita korostamaan oppejaan. Hän herättää kuulijan pohtimaan työn merkityksellisyyttä uudesta näkökulmasta. Voisiko työn merkityksellisyys löytyä yllättävänkin läheltä?

Teron motivoiva ja tiimihenkeä nostattava Meidän Jengi – luento nostaa tiimin tekemisen tasoa, syventää vuorovaikutusta sekä motivoi yksilöä tarkastelemaan omia vahvuuksiaan ja näkemään oman merkityksensä tiimin jäsenenä sekä löytämään merkityksellisyyttä työhön.

Teemat: Meidän Jengi

Tero Karhu

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Nuoret | Tiimityö