TERO OJANPERÄ

Tero Ojanperä - Puhuja

Globaali teknologiajohtaja

Alustat muuttavat lähes kaikkia toimialoja – myös sinun! Miten pääset alkuun? Mitä voit oppia Teslalta, AirBnB:ltä tai Amazonilta alustojen käytöstä ja soveltaa heidän parhaita käytäntöjä liiketoimintaasi? Kuinka luot alustallesi arvoa?

Tero Ojanperä on globaali teknologian ja liiketoiminnan johtaja, innovaattori ja muutoksentekijä. Hän on pohjoismaiden suurimman tekoäly-yrityksen Silo AI perustaja, työelämäprofessori Aalto yliopistossa ja start-up sijoittaja joka toimii useiden pörssi- ja kasvuyritysten hallituksissa. Aika Nokian teknologia- ja strategiajohtajana toi kokemuksen sekä globaalin liiketoiminnan rakentamisesta että menestyneen suuryrityksen muutoshaasteista. Fast Company lehti on valinnut hänet yhdeksi maailman liiketoiminnan luovimmista henkilöistä ja World Economic Forum valitsi hänen arvostetuksi Young Global Leaderiksi.

Tero Ojanperän luento: ”Miten uudistat liiketoimintaasi tekoälyn ja alustatalouden avulla” vastaa tämän hetken pinnalla oleviin kysymyksiin alustataloudesta ja tekoälystä.

Tero Ojanperän uusi kirja Platform Strategy – How to Transform Your Business with AI, Platforms and Human Intelligence (Tero Ojanperä&Timo Vuori) kertoo miten alustat muuttavat lähes kaikkia toimialoja, myös sinun. Tero puhuu kirjansa pohjalta yleisöille siitä, miten voit oppia soveltamaan maailman parhaiden alustojen kuten Tesla, AirBnB, ja Amazon oppeja omaan liiketoimintaasi. Miten verkottumisefekti rakennetaan, miten APIt, kumppanit ja tekoäly luovat arvoa alustaasi. Ja mikä tärkeämpää, miten pääset alkuun. Mitä voit tehdä johtajana; hyödyntää uutta teknologiaa, tehdä yhteistyötä kumppaneiden kanssa sekä tunnistaa pelko muutoksesta ja kääntää se energiaksi. Konkreettiset yrityscaset (KONE, Tetrapak, Breitling, John Deere ja monet muut) räätälöidään yleisön mukaan tehden käsitteistä konkretiaa)

Kirja on saanut erinomaisen vastaanoton yritysjohtajilta ja kansainvälisiltä huippuasiantuntijoilta:
“Platform business models together with AI create a new competitive advantage and superior value for customers. A clear and practical guide on how to build an Intelligent Platform with your team and external stakeholders.”
Henrik Ehrnrooth, CEO of KONE

“Creating a platform business and adopting AI are fundamental challenges for many organizations today. Ojanperä and Vuori build on their senior executive experience and top-tier research to provide a step-by-step guide for transforming your business. You learn how to manage both the ”hard” business challenges and the ”softer” human forces that determine whether you will succeed or fail.”
Laura Huang, Professor, Harvard Business School and Author of EDGE: Turning Adversity into Advantage

Teemat: Miten uudistat liiketoimintaasi tekoälyn ja alustatalouden avulla; Platform strategy - How to win in the era of AI and platforms; Vain fokusoitumalla voit voittaa, miten luot verkostovaikutuksen ja voittavan alustan

TERO OJANPERÄ

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Digitalisaatio & Teknologia | Johtaminen | Kasvu & Kehittäminen | Luovuus & Innovaatio | Strategia