fbpx
Tero Vanhanen banneri

Tero Vanhanen

Renessanssi Futuristi | Ilmiörakentaja & esitelmätaiteilija

Tero Vanhanen – Stressaako digitalisaatio? Relaa vähän ja lähde matkalle kohti kukoistavaa tulevaisuutta ilman somea ja data-analyysejä. Teron sadat hauskat, motivoivat ja tunteita herättävät esitykset kertovat kuinka yritykset ja muut yhteisöt voivat kasvattaa menestystään ihan muilla eväillä.

Tero Vanhanen on ilmiörakentaja ja Vanhasen työ useiden erilaisten organisaatioiden markkinahenkisenä kehitysjohtajana takaa tuhdin taustan erilaisten kuulijakuntien tarpeisiin. Tämä tulevaisuuden kehittämisen renessanssimies sysää ajattelun liikkeelle ja sytyttää motivaation lukuisilla luovilla tarinoilla ja esimerkeillä.

Kokemukset ovat koulineet arkkitehti Tero Vanhasen keskittymään menestyksessä neljään tukipilariin: Ihmiset, tiimit, kilpailuedut ja erilaistaminen. Näistä perusasioista kumpuavaa menestystä voidaan toki edelleen kiihdyttää digitaalisuuden suomilla keinoilla.  Mutta tässä showssa bittipöllyn sijaan kuulijoiden energiat viritetään kohdalleen Teron visuaalisen ilotulituksen voimin ja out of the box -hengessä.

Teemat:

Tero Vanhanen profiili

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Johtaminen | Luovuus & Innovaatio | Yhteiskunta & Tulevaisuus