timo-kiuru-banner

Timo Kiuru - Puhuja

Kansainvälinen Keynote-puhuja | Globaali Luova Johtaja | Kirjailija

Haluatko luoda kasvua? Haluatko olla parempi siinä, mitä teet? Miksi osa organisaatioista onnistuu tekemään parempaa tulosta pienillä resursseilla ja luomaan uutta, kun taas toiset jumittavat paikallaan?  Erottava menestystekijä on strateginen kyky johtaa luovuutta. Timo Kiuru vie inspiroivassa puheessaan kuulijan matkalle luovuuden, luovuuden johtamisen, rohkeuden ja kohtaamisen äärelle. Hän antaa tiimeille ja johtajille työkaluja, joilla valjastaa luovuus sekä täysi potentiaali käyttöön – ja tehdään tulosta.

 

Timo Kiuru on kansainvälisesti palkittu, globaalisti työskentelevä luova johtaja. Nurmijärveltä lähtenyt Timo Kiuru on työskennellyt muun muassa Samsungin, Googlen, McLarenin, Microsoftin ja Minin projekteissa luovana johtajana ympäri maailmaa. Kiurun tavoitteena on rohkaista yrityksiä käyttämään vapaammin luovuuttaan ja tuomaan esiin vahvemmin sekä arvoa että arvoja. Timo Kiuru palkittiin globaalilla 40 under 40 -toimialapalkinnolla vuonna 2016.

Timolle luovuus on bisneksen kovinta ydintä, mitattavaa ja määritettävää. Timo puhuu oman tarinansa kautta siitä, miten luovuudessa tulee kasvaa, mitä mahdollisuuksia meille organisaatioissa aukeaa, kun käytämme luovuuttamme ja miten luovuuden johtaminen on yksi kasvun tärkeimmistä  tekijöistä. Tässä ajassa tarvitsemme luovuutta enemmän kuin koskaan.

Timo Kiurun uusi puheenvuoro ”6 ASKELTA INNOVAATIOON” vie kuulijat pohtimaan, kuinka me voimme olla parempia, luovempia ja rohkeampia siinä mitä teemme. Tämä mukaansatempaava, inspiroiva ja ajatuksiaherättävä puhe koostuu opeista, näkökulmista ja niitä vahvistavista omakohtaisista tarinoista globaalin liiketoiminnan huipulta, luovan johtajan näkökulmasta. Tämä luento on tiimeille, joissa halutaan tehdä paremmin, luovemmin, rohkeammin ja tuloksekkaammin.

Kiurun teesit korostuvat ajassa, jossa elämme: tärkeintä on luoda luottamusta, etsiä kauneutta ja uusia näkökulmia sekä nähdä ihmisten vahvuudet. Sillä sitähän me kaikki pohjimmiltamme haluamme – tulla nähdyksi ja kohdatuksi itsenämme.

Timo on näkemyksellinen kirjoittaja ja kirjailija. Hänen tekstejään on julkaistu muun muassa The Huff Postissa ja lifestylemediaa Highsnobietyssä sekä lukuisissa kansainvälisissä ammattijulkaisuissa.

Kiuru on kansainvälisesti arvostettu puhuja. Hän on puhunut ammattilaisyleisöille muun muassa Edinburghissa, Moskovassa, Torontossa, Münchenissä, Miamissa, Las Vegasissa, Rotterdamissa, Pietarissa, Riikassa, Vilnassa, Tukholmassa, Tallinnassa, Madridissa, Kazanissa, Portossa, Rovaniemellä ja Kiovassa.

Mukaansatempaavilla luennoillaan hän jakaa näkemyksiään antaen kuulijalle konkreettiset vinkkejä, energiaa ja inspiraatiota. Timon esitykset ovat nopeatempoisia, tunteita & ajatuksia herättäviä ja visuaalisesti näyttäviä. Timon puheet ovat yrityksille, jotka haluavat uskaltaa, kasvaa, olla parempia ja elää rohkeammin.

Teemat: 6 ASKELTA INNOVAATIOON – Kaupallisen luovuuden strateginen johtaminen | NIIN MINÄKIN SINUA – kokemuksellisuus organisaation kilpailuetuna | HARDCORE CREATIVITY - Lisää vetovoimaa organisaation toimintaan: tuotteisiin, rekrytointiin ja kulttuuriin

Timo Kiuru Profiili uusi

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Johtaminen | Kasvu & Kehittäminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Luovuus & Innovaatio | Myynti & Markkinointi | Yhteiskunta & Tulevaisuus