fbpx
Timo Kiuru Banneri

Timo Kiuru

Kansainvälinen Keynote-puhuja | Globaali Luova Johtaja | Kirjailija

”Osaatko johtaa luovaa työtä?  Haluatko kasvattaa liiketoimintaasi? Jokaisessa organisaatiossa pitää tehdä käänteentekevä strateginen päätös: haluammeko olla alamme luovin vai halvin? Miksi osa organisaatioista onnistuu tekemään parempaa tulosta pienillä resursseilla ja luomaan uutta? Miksi osalla organisaatioista siitä ei tule mitään riippumatta siitä, kuinka paljon he satsaavat innovointiin? Tee vähemmän, mutta paremmin!”

Timo Kiuru on kansainvälisesti palkittu, globaalisti työskentelevä luova johtaja. Timo Kiuru on työskennellyt muun muassa Samsungin, Googlen, McLarenin, Microsoftin ja Minin projekteissa luovana johtajana ympäri maailmaa. Kiurun tavoitteena on rohkaista yrityksiä käyttämään vapaammin luovuuttaan ja tuomaan esiin vahvemmin sekä arvoa että arvoja. Timo Kiuru palkittiin globaalilla 40 under 40 -toimialapalkinnolla vuonna 2016.

”Enemmän estetiikkaa, vähemmän mekaniikka” -Timo Kiuru

Timo Kiurun uusi kirja, Päiväkirja luovuudesta ja luopumisesta, kertoo tositarinoista globaalin liiketoiminnan tuuliselta huipulta. Kansainvälisen uran tehnyt Kiuru paljastaa inspiroivassa, päiväkirjamaisen koukuttavassa teoksessaan, millaista on työskennellä maailman suurimpien brändien parissa, millaisia uhrauksia luova työ vaatii, miten kovan kilpailun keskellä teroitetaan kyynärpäät ja miten innovatiivisuutta ruokitaan ympäristössä kuin ympäristössä.

Kiurun humaanit teesit lohduttavat globaalin murroksen keskellä: tärkeintä on aina luoda luottamusta, etsiä kauneutta ja uusia näkökulmia, nähdä ihmisten vahvuudet. Sillä sitähän me kaikki pohjimmiltamme haluamme – tulla nähdyksi ja kohdatuksi itsenämme. Sen ymmärtämällä johtaja pääsee jo pitkälle.

Timo on näkemyksellinen kirjoittaja, hänen tekstejään on julkaistu muun muassa The Huff Postissa ja lifestylemediaa Highsnobietyssä sekä lukuisissa kansainvälisissä ammattijulkaisuissa.

Kiuru on kansainvälisesti arvostettu puhuja. Hän on puhunut ammattilaisyleisöille muun muassa Moskovassa, Torontossa, Miamissa, Las Vegasissa, Rotterdamissa, Pietarissa, Riikassa, Vilnassa, Tukholmassa, Tallinnassa, Madridissa, Kazanissa, Portossa ja Kiovassa.

Mukaansatempaavilla luennoillaan hän jakaa näkemyksiään antaen kuulijalle konkreettiset vinkkejä, energiaa ja inspiraatiota. Timon esitykset ovat nopeatempoisia, tunteita & ajatuksia herättäviä ja visuaalisesti näyttäviä.

”Yleisö oli hypnoosissa.” – Helsingin Messukeskus.

”This was one the best presentations I’ve seen in my life. And believe, I’ve seen many.” – AV Technician

”Timo Kiuru on liike-elämän rokkitähti.” – EVENTO MAGAZINE

Teemat: NIIN MINÄKIN SINUA - saumaton digitaalinen & fyysinen asiakaskokemus kilpailuetuna | LUOVUUDEN JOHTAMINEN - opit kansainvälisen liiketoiminnan tuuliselta huipulta | VÄHEMMÄN, MUTTA PAREMMIN - Lisää kannattavuutta ja vetovoimaan organisaation toimintaan

Timo Kiuru Profiili uusi

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Johtaminen | Kasvu & Kehittäminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Luovuus & Innovaatio | Myynti & Markkinointi | Yhteiskunta & Tulevaisuus