TOmi Kaukinen

Tomi Kaukinen - Puhuja

Yrittäjä

Haluatko motivoida tiimiäsi? Kamppaillaanko teillä tehokkuuden, jaksamisen, hyvinvoinnin ja tuloksien tasapainon kanssa? Tomi Kaukisen puheenvuorot motivoivat tiimejä, rohkaisevat yksilöitä ja kannustavat ottamaan oman hyvinvoinnin sekä tehokkaan työnteon omiin käsiinsä – toisiaan poissulkematta. Start up-yrittäjä taustan omaava, maailmalle yrityksensä vauhdilla vienyt Tomi Kaukinen on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi suomalaisen bisneskentän kysytyimmistä puhujista. Hänen omakohtaiset tarinansa yhdistettynä tutkittuun tietoon ja toimiviin käytäntöihin tarjoavat yleisöille paitsi peilauspintaa omaan elämään, myös konkreettisia ratkaisuja oman työtehon, keskittymisen ja jaksamisen parantamiseen. 

Ruotsinsuomalainen Tomi Kaukinen on energinen, innovatiivinen ja suorasanainen yrittäjä, joka ei pelkää päättömiäkään haasteita. Hän puhuu yleisöille suoraan, kaunistelematta ja samalla motivoiden sekä rohkaisten kuulijoita ottamaan tarvittavat askeleet, olipa kyseessä päätökset, jotka vievät kohti omia unelmia ja tavoitteita, tai omien työskentelytapojen parantaminen.

 

Modernin työelämän haasteet ja supervoimat -puhe tehostaa työskentelyä, kehittää työntekotapoja ja tukee työssä jaksamista :

Modernin työelämän haasteet ja supervoimat –  puheenvuoro herättää tiimit tarkastelemaan omia työskentelytapojaan kriittisesti ja korvaamaan totuttua tehokkaampaan työskentelyyn tähtäävillä menetelmillä. Samat menetelmät, jotka tehostavat työskentelyä, vähentävät kuormitusta ja jäsentelevät asiantuntijatyön ja huippusuorituksiin tähtäävien tiimien tekemistä.

Tomi Kaukinen on kerännyt yhteen tämän päivän työelämän tehokkaimmat ja toimivimmat työskentelytavat. Burnoutin kokenut Tomi Kaukinen nostaa puheessa kaunistelematta esiin omien tarinoidensa kautta jokaiselle tutut työskentelyn kipukohdat ja aikasyöpöt sekä toimivat keinot niiden korvaamiseen paremmilla käytännöillä. Hän jakaa vinkkinsä tehokkaampaan ja jaksamista tukevaan työskentelyyn, joiden avulla paitsi pidetään omista rajoista ja jaksamisesta huolta, päästään myös tehokkaasti tuloksiin ja tavoitteisiin. Tomi käsittelee puheenvuorossaan keskittymistä, syvää työskentelyä, luottamuksen merkitystä sekä ajankäytön hallintaa. Maailmassa, jossa jokainen hakee nopeita pikavoittoja, todellisiksi menestyjiksi nousevat ne, jotka pystyvät istumaan alas ja keskittymään. Syvätyö on työelämän supervoima!

 

Licence to fail – miten paloin loppuun ja miten löysin takaisin – puheenvuoro motivoi, rohkaisee ja kannustaa jokaista omalla polulla:

Puheenvuoro auttaa kääntämään negatiiviset ajatukset positiivisiksi ja epäonnistumiset onnistumisiksi. Luento avaa kuulijalle Tomin omakohtaisten kokemusten kautta loppuunpalamisen anatomian, sekä siitä selviämisen keinoja.

Lukion väliin jättänyt Kaukinen siirtyi jo varhaisessa teini-iässä raksalle jossa hän toimi siivoojana Tukholman metrossa kunnes viisikymppinen työkaveri ilmaisi ahdistuksensa hukatuista mahdollisuuksista. Kaukinen irtisanoutui ja palasi hullun innolla takaisin koulunpenkille. Tukholman Kauppakorkeakoulusta valmistuttua Kaukinen työskenteli kuusi vuotta investointipankeille,  kunnes 18-vuotias kesätyöntekijä heitti idean joka johti irtisanomiseen ja avasi ovet yrittäjyysuraan ja start-up maailmaan. Innostuneena, mutta kokemattomana start-uppaajana Tomi kävi läpi kaikki mahdolliset virheet mutta virheistä viisastuneena vei firman Espanjaan jossa hän lopulta palkkasi Real Madridin entisen digijohtajan ja työskenteli maailman suurimpien seurojen kanssa. Kova vauhti osoittautui kavalaksi ja lopulta Tomi Kaukinen sairastui burnoutiin ja löysi sen, mitä oikeasti haluaa tehdä ja millä ehdoilla.

 

Lue Tomin haastattelu alta:

Kuka olet Tomi Kaukinen?

Teemat: Licence to fail - miten paloin loppuun ja miten löysin takaisin | Modernin työelämän haasteet ja supervoimat

TOmi Kaukinen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Luovuus & Innovaatio | Yrittäjyys